Униформи

• Креатор на темата Креатор на темата LaTiTeA
  • Време на започнување Време на започнување

LaTiTeA

Ветена госпоѓица Маленковска
Член од
17 април 2007
Мислења
156
Поени од реакции
2
Еден од најчестите фетиши е фетишот со униформи, многумина ги пали помислата sex партнерот да е облечен во некоја униформа.
Најчесто тоа се униформите на медицински лица и лица што го претставуваат „законот“ ...

Колку меѓу нас Македонците е распространет овој фетиш и колку од вас ве пали тоа? Можеби сте од оние што само ги соблекуваат гаќите|шалварите и се сексаат толку досадно или пак можеби сакате да ги играте игрите како „good pupil, bad teacher“.

Little secret, my favorite uniform is „3X wonder-wonder girl“. :kesa:

Хмм интересна тема...
Па ги сакам оние западнине школски униформи:vozbud:
Полиција,медицина,и слично не ме пали :devil:

Не ми текнува друго у моментов...

...

Еден од најчестите фетиши е фетишот со униформи, многумина ги пали помислата sex партнерот да е облечен во некоја униформа.
Најчесто тоа се униформите на медицински лица и лица што го претставуваат „законот“ ...

Колку меѓу нас Македонците е распространет овој фетиш и колку од вас ве пали тоа? Можеби сте од оние што само ги соблекуваат гаќите|шалварите и се сексаат толку досадно или пак можеби сакате да ги играте игрите како „good pupil, bad teacher“.

Не ми е нешто посебно униформата...не ми делува стимулационо, т.е. не би верувала дека ќе ми делува, премногу ми е фејк.
Иако кога ќе размислам...не би било лошо да бидам садо-мазо професорка.

Ако под униформа се брои подвезици, корсети, високи штикли и такви ствари, тогаш на таауниформа се палам многу. Ако не...тогаш - фетиш?

униформи, не ме палат многу... ме пали долната облека :)
кога реков не ме пали многу, значи сепак ме палат малку - а тоа се најчесто во стил на:
B000J2GCRE.01-A2Y624Y5TXKSKI._SCLZZZZZZZ_V40841499_.jpg

и се разбира мажуретките да не ги заборавиме :)
mazoretky_06.jpg

Униформа на машко не ми делува некако посебно...можеби оние кошаркарски маички за да му се гледа целата рака(зашто тоа ми е убедливо најсекси дел од телото),ама тоа не спаѓа во униформи...

Униформа на машко не ми делува некако посебно...можеби оние кошаркарски маички за да му се гледа целата рака(зашто тоа ми е убедливо најсекси дел од телото),ама тоа не спаѓа во униформи...
а мишката?:pos2:

Мене неостварена желба ми е да си најдам униформа на француска собарка.:kesa:
Знае некој каде би можела да најдам таква во Скопје?:)

18170.jpg

Инаку ако за униформа се смета мојата училишна униформа...ондак и тоа делувало ко афродизијак.
Мене лично не ме „палат“ вакви работи, туку кога партнерот е формално облечен (некоја поелегантна кошула).

Знае некој каде би можела да најдам таква во Скопје?
:)

Инаку ако за униформа се смета мојата училишна униформа...ондак и тоа делувало ко афродизијак.
Мене лично не ме „палат“ вакви работи, туку кога партнерот е формално облечен (некоја поелегантна кошула).

Ако и другите ја сматраат оваа униформа за секси...побарај во СЕКС ШОП.:pos::pos:
:hehe:

She can heal ..... any pain ...:vozbud::vozbud::vozbud:

- вака да ја начекам девојка ми, има и полиција и пожарна и се да ми доаѓаат :pos:

- инаку ако веќе би практикувал и јас вака, ќе си земам униформа од Спајдермен ... озбилен сум :)

ESP605.jpg

Знае некој каде би можела да најдам таква во Скопје?:)

18170.jpg

Валијант можда, пробај!

Јас у принцип сакам ствари што можат да останат на тело, а да не пречат на чинот.

Не ме палат униформи воопшто и без нив сексот ми е супер:helou:

Само црно и бело има во твојот живот, нали? Е па ако морам да бирам меѓу некој несфатлив фетиш такозвани униформа и шалвари, бирам шалвари. И да, униформата и да те пали, ќе те пали додека ја соблечеш или му ја соблечеш, а што после тоа доколку не те пали човекот без неа? Не фала, многу поважни и поголеми работи има од тоа ... леле ама сум заостаната ...

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom