Улична правда во Гватемала

• Креатор на темата Креатор на темата Misirkov
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.593
Учесничката во една оружена пљачка е фатена, соблечена до половина, полиена со бензин и запалена од страна на насобраната маса.

Барем полицијата ја спасила дотичнава. Изгледа линчувањето е подобра варијанта отколку анархија во таа индијанска вукојебина.

Во Ел Салвадор е дури поголем хаос...да можат САД да ги срамнат со земја тие дивјаци, не верувам дека некој би имал против.

article-0-079DB59B000005DC-788_634x418.jpg

http://www.dailymail.co.uk/news/wor...ber-stripped-beaten-set-alight-lynch-mob.html

Ајде разбирам, нешто прељуба да имала секс со комшијата ова она. Ама да ја палат за едно украдено Стоби Флипс стварно нема смисла.

Тие се се уште во феудализам, само ќотек разбираат. Мене во Салвадор ми украдоа се' што имав - тригодишна заработувачка и се останато што поседував. Да не зборам за сите нервози кога се расправаш со корумпираниот систем на тие примитивни ѓубриња. Затоа ја поставив темава, ми делуваше како флешбек.

Ебате дивјаците!!!Види што му направиле на девојчето! Се понашаат како неандерталци упм...

Индијанци ѓупци, права ѓупштана се овие.

Само така треба да се казнуваат ајдуците!

Од тука личи ко добра цицка да држи...Главниот мотив да се соблече до пола :)

Учесничката во една оружена пљачка е фатена..........

Ова изгледа никој не го гледа!
Таа не крадела кришум..имаме класичен случај на дрско разбојништво......и сега што...ја фатиле.....кафе да не треба да и дадат?

Добро е што прошла само со соблекување и малку бензин........да беше ова разбојништво во америка.....дотичната ќе беше мртва испружена на улица со неколку куршуми во неа........

Ako dobro se sekavam pred nekoj den ova go imase vo nasite dnevmi vesnici i ne se raboti za vooruzena pljacka tuku ja fatile kako so uste eden pomagac krade po gradski avtobusi:smir:

Нормално дека ќе биде казнета во општество каде што инквизацијата не делувала како што треба. Секоја држава има свој начин на делување, свој систем, секој има право да осудува, но треба и да разбере дека тоа е нивна држава, тоа е нивно општество и тоа е нивна култура.

Да видам дали некој друг дрско ќе прави разбојништво по ова во Гватемала.

Back
На врв Bottom