Saladin
被爆者
- Член од
- 5 февруари 2007
- Мислења
- 10.832
- Поени од реакции
- 13.872
Ladies and gents, еве како се станува глупа и крајно незаинтересирана личност за себеизградување како индивидуа.
Се почнува со нечитање на книги од мала возраст.
Се извинувам вака што сум груб, но да не читаш една од најдобрите книги во детството која е широко прифатена од многу генерации, мислам дека треба многу да ти фали во главата.
Се почнува со нечитање на книги од мала возраст.
Се извинувам вака што сум груб, но да не читаш една од најдобрите книги во детството која е широко прифатена од многу генерации, мислам дека треба многу да ти фали во главата.
Не знам на кого му фали нешто во случајов другар?! Ако некој не се замара со одредени работи во животот не значи дека му фали нешто. Можеби не прочитав некои си романчиња од основно и средно, ама затоа имам прочитано милион книги за претприемништво, интернет маркетинг, психолошки науки, разни откритија и книги за надоградување на знаење и градење на цврст карактер. Многу книги од кои имало што да научам и знам во животов... Работи кои за тебе се очигледно небитни. Извини, јас те почитувам за тоа што ти ги имаш прочитано тие книги, еве јас ги имам овие... Сега тебе ти фали ли нешто ако еве да речеме не си прочитал ништо за Интернет Маркетинг? НЕ, и двајцата сме луѓе со различни интереси, тоа не значи дека едниот од нас е забеган 
И, што точно ти значи многу книги? Си читал ти Вест во ВЦ, ебате. Па уште, читал книги за надоградување на знаење (?!?) и градење ( на - нема потреба да стои овде ) цврст карактер. Ти преку книги "зацврстуваш" карактер? 
.