- Член од
- 14 август 2022
- Мислења
- 1.376
- Поени од реакции
- 1.693
Баш ме изненади како Бранд не е на списокот. Ова не е конечниот него поширокиот список така?
Гнабри и Вернер секако поради повреда.
Баш ме изненади како Бранд не е на списокот. Ова не е конечниот него поширокиот список така?
Гнабри и Вернер секако поради повреда.
прелиминарен, не конечен, но еден играч само ќе биде отстранет бидејќи дозволија за овс ЕП селекторите да повикуваат 26 играчи, наместо 23 играчи како во минатото.Баш ме изненади како Бранд не е на списокот. Ова не е конечниот него поширокиот список така?
Секогаш викале повеќе играчи пред припремите. Чисто ради потенцијални повреди и слично. Плус да им даде шанса на некои да го убедат со добри перформанси на тренинзите и пријателските.Која им е логикава на репрезентацииве што викаат преку 30 играчи, кога 26 е дозволено. Сега црепов Саутгејт треба 7 души да избаци од списокот, сам си прави негативна атмосфера.
Португалциве избација 26 играчи и чао пријатно.
7 плус е премногу, ќе играат 2-3 пријателски само.Секогаш викале повеќе играчи пред припремите. Чисто ради потенцијални повреди и слично. Плус да им даде шанса на некои да го убедат со добри перформанси на тренинзите и пријателските.
Зш брат? Ако е зицер што има врска, вреди да се уплати. Хехехех7 плус е премногу
Pa ne gledam druga pricina za Ivan Toney na spisokov osven mlatenje pari na kladzaЗш брат? Ако е зицер што има врска, вреди да се уплати. Хехехех
Ок ок сам ќе побарам бан не паничете одма.