Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Како бе ЛукакуКејн, Роналдо, Долберг, Шик сите заслужија пред него
Роналдо со самото тоа што е најдобар стрелец заслужи да биде во тимот, иако не изигра ништо посебно. Дури според мене Шик заслужи повеќе од него, одигра ненормално првенство, сам ја влечеше Чешка. Ама колку Роналдо се покажа, толку и Лукаку. Што изигра па тој? Против Италија не постоеше, камен беше, празни голови промашуваше.Долберг заслужил пред Лукаку? Сериозен си? Другиве не ги коментирам да не испадне реферат ама не беа ништо подобри од Лукаку. Роналдо ама баш ништо не покажа ова ЕП. Особено против Белгија, потона.
А зашто баш за Лукаку се фати а не Киеза?
Или Киеза е заслужено пред Роналдо и Кејн а Лукаку не е? Да те потсетам ако не памтиш, Киеза не беше стартер се до третиот натпревар, а и против Австрија влезе при крај. Не го оспорувам неговиот квалитет, машина е дечкото ама сереш без везе затоа што Лукаку е играч на Интер.
Инсиње наместо Педри и Роналдо наместо Стерлинг.
Пошто Англија моментално има бајаги солидни штопери што оваа сезона изиграа на одлично ниво у Премиер Лига, а таквите обично добиваат предност. Мегваер и Стоунс се топ комбинација у поглед на стил на игра, Мингс беше топ за Вила, Коуди искусен капитен за Волвс и погоден за коа играат со тројца штопери, а Вајт иако дојде како замена коа се повреди Трент е еден од најдобрите проспекти у Англија моментално. Сигурен сум дека и Гомез да не беше повреден ќе конкурираше.Можеби е глупо прашање, но зошто го немаше Нигериско-Канадскиот дефанзивец со најдоброто Јапонско презиме Фикајо Томори во составот на Англија, не ја пратам Серија А толку, па можеби Серија А екипата знае повеќе.
patuvas niz vremeto druze, go utna i prvenstvoto i godinata i sto uste ne.Ебати инцестите масонски се спасија
Немаме соодветни привилегии за реплиицирање во 2024.patuvas niz vremeto druze, go utna i prvenstvoto i godinata i sto uste ne.