Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.

Mac)) напиша:Брат кај нас организираат и пази сеа....децава нејќат да идат....шо луѓе се тоа не ги сфаќам јас

Mac)) напиша:Брат кај нас организираат и пази сеа....децава нејќат да идат....шо луѓе се тоа не ги сфаќам јас
Абе не ме зезај на еднодневна посрана екскурзија од 250 ден. немале пари....Еднаш у година е тоа бе....а у јуни треба у Будва да одиме па тогаш ќе ги сфатам ако немаат париBeBe11 напиша:pa per nemozhat site da si dozvolat da idat na ekskurzija. a i nekoi moi drugarki lani nivnite im dale ultimatum, dobivaat odredena kolicina na pari, i ili na ekskurzija mozat da idat ili na odmor. nekoi odbraa odmor i u gradishte befme 16 dena za tie pari. bolje e sigurno istite iskustva da gi imas ali u 16 dena, namesto u 3 dena, i od tie 3te 2 ti se pominati u pat
Па најдобро се учи преку игри и зафрканции.dwa напиша:koi ti se tie nastavno-obrazovni ekskurzii ziti se ?![]()
se znae se ide na ekskurzija radi zaebancija![]()
Аха иди прашај го другар ми...ко го фати Биологија у соба со ќерка и......The`bItCh напиша:Секс ( додуша сексот не е глупост), !

Jakov напиша:Аха иди прашај го другар ми...ко го фати Биологија у соба со ќерка и......
три хербариуми со по 400 растенија на памет ги учеше, за да на крај го праша
”Сите три ги научи” овој и вика ”Да” а она му вика добро седи 2ка...
И после сексот не е глупост...за пола саат у соба се уби од учење 2 месеци.....
ftopic: Па кај нашол тој со ќерка му да се гнети бе.. 

Tемава ќе биде активна до тогаш не се секирај.MaRiNa`Oh напиша:Ние сеа на крај година ќе ојме низ Македонија и сите шо биле ми викет дека ногу убо си поминале па таја одвај чекаам..)