Убаво ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво ми е кога ќе станам наутро и знам дека има за што да се разбудам! да баш ми е убаво тогаш :pipi:

Денес ми е убаво оти си пиев камиказе во друштво со другарки кои одамна не сум ги видела. А во позадина имаше латино музика :)
Убаво е , да.

Убаво ми е, затоа што и покрај грдиот период и грдово лето, сепак успеав во последниов саат ко ментална да играм и да пејам по дома позитивни песни и успеав и покрај целото сиво и тмурно расположение сама со себе да се смеам. Убаво ми е што сепак и покрај се самата си ја наоѓам силата за да ми биде подобро.

Убаво ми е кога се шетам со него прегрнати...убаво ми е кога ме прегрнува и ми кажува колку ме сака...убаво ми е кога ги допирам неговите усни,убаво ми е зошто постои во мојот живот :pipi:

Убаво ми е! Си ги излакирав ноктите во весела боичка и супер ми испаднаа :pipi::pos2:

Убаво ми е кога сите околу мене се насмеани

Убаво ми е кога можам да помогнам на некого да се чувствува убаво

И кога си ги слушам песничките на Џастин Бибер :pos2:

Убаво ми е ,после 7 години повторно во лига на шампиони .

Убаво ми е, кога слушнам што трансфери сме прибрале Јувентус.
Убаво ми е, кога ке го видам Надал како кризи некој медал, и кога е во врна форма!

Убаво ми е, кога сум со девојката. (нешто најубаво и чувствително)
Убаво ми е што на вчерашен ден правивме 5 месеци.
Убаво се чувствувам, а впрочем убаво ми е и кога слушам Divje Jagode.

=))

Ubavo mi e koga ke se istusiram u 5 nautro i taka osvezen ke prodolzam so obvrskite koi gi nosi noviot den.

Убаво ми е денес.
На сестра ми и е роденден, јас користам.
Плус руската мммм.
Баш ми е убаво. (:

Убаво ми е кога има сонце :vozbud:

Убаво ми е кога се смеам. Убаво ми е кога небото е јасно сино со две топчесто бели облачиња кои се шмекаат. Убаво ми е кога летам. Убаво ми е кога читам. Убаво ми е кога на другите им е убаво поради мене. Убаво ми е кога на другите им е убаво поради нив самите. Убаво ми е кога сама ќе си направам да ми биде убаво. Убав ми е успехот. Убав ми е животот и малите и слатки задоволста што несебично ги нуди.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom