Убаво ми е!

• Креатор на темата Креатор на темата Nemiseverue
  • Време на започнување Време на започнување
Убаво ми е затоа што се чувствувам максимално исполнет и задоволен. Иако ненаспан, сепак полн со енергија која знам дека ќе зрачи од мене уште мноооогу долго време.
Убаво ми е затоа што уште повеќе засакав некои блиски луѓе.

Убаво ми е моментално , подоцно може да не биде вака .., но битно сега ми е убаво :vozbud: ..па ние сме на врвот на светот :pos:

Супер ми е :;)) Не бев на пола часови, шетав. Сега сум на тераса, лаптоп, добро време и кафе .....<3 LiFe

Убаво ми е денеска, денов ми е прекрасен, сонце, топол ден, бев и надвор, сега на компјутер .. уживанција :)

Ма не само денес цела недела ми е преубава, оваа недела се ми тргна од рака
ПРЕСРЕЌНА СУМ!
Убаво ми е кога сите околу се среќни како што беа оваа недела. Сакам убавиов период да потрае:vozbud::vozbud::vozbud::vozbud::vozbud:

Убаво ми е !! Победив 4 игри на StarCraft една по друга и се осеќам како победник :)

ubavo mi e vaka koga stanuvam i vo mir i tisina go pijam prvoto kafence...

Денес сум среќна/среќен...

Колку повеќе време поминувам на форумов, толку повеќе забележувам колку негативна енергија има и секакви препуцавања и навреди...
Забележав дека има тема Мака ми е! па си реков зошто да нема тема каде што ќе можеме да споделуваме нешта, личности или ситуации кои ве направиле денеска среќни. Зошто да не можеме да го најдеме доброто и во лошото?
Јас ќе почнам.

Денес сум среќна затоа што знам дека некому му недостигам :pipi:

Колку повеќе време поминувам на форумов, толку повеќе забележувам колку негативна енергија има и секакви препуцавања и навреди...
Забележав дека има тема Мака ми е! па си реков зошто да нема тема каде што ќе можеме да споделуваме нешта, личности или ситуации кои ве направиле денеска среќни. Зошто да не можеме да го најдеме доброто и во лошото?

Убаво кажано и убава идеја. Ја споив твојата тема со темата Убаво ми е, која всушност е со истиот концепт, но е доста подзаборавена, па да ја активираме повторно. :)

Многу ми е убаво.
Мада сум неполни два саати спиена,
со комшијата лезетски пиеме утринско топло чоколадо,
у кадар е убацен и ,
за да вбризга вишак на позитива,
а да ја се осеќам ко хомич у растеглива хеланка.
Уште недела две, почнувам со тренинзи,
да се вратам у форма дека не бива вака. :icon_lol:
Планирам деновиве максимално да им се посветам
на оние особи шо беа со мене у секој момент,
и да не дозволам било кој да ме силува
на душевна база. Гриз. :pipi:

Убаво ми е не знам зашто, убаво ми иде од внатре од душичкава :) Денес баш се чувствувам убаво :pipi:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom