Уапсен Бајруш Сејдиу!

• Креатор на темата Креатор на темата georgi25
  • Време на започнување Време на започнување
УАПСЕН БАЈРУШ СЕЈДИУ, СОПСТВЕНИКОТ НА ФК МИЛАНО
Вечерва во Куманово е упасен Бајруш Сејдиу, сопственик на повеќе фирми од Куманово и на фудбалскиот клуб Милано.

Сител дознава дека Бајруш Сејдиу имал информации за акцијата на полицијата, што ја добил во последен момент. Сејдиу потоа се упатил кон граничниот премин Блаце со намера да пребега на Косово. На граничниот премин полицијата го стигнала, но Сејдиу со автомобилоот успеал да избега преку границата. На косовска страна е запрен и вратен назад, а потоа и предаден на македонската полиција на самиот граничен премин.

Биле претресени 14 објекти, а уапсени се и 12 други лица.

Сејдиу е уапсен за финансиски криминал, шверц со цигари и нелегални зделки со лица од Косово.

Prezemeno od TV Sitel.

Za onie koi ne go znaat, ovoj e tipot sto go kupi Mercedes-ot SLR za 550000e pred nekoja sedmica.
Bravo i za ova.
A pazite prethoden minister od Sdsm bese dzandar profesionalen i pa nemase madinja da go zatvori.

Bravo i za ova.
A pazite prethoden minister od Sdsm bese dzandar profesionalen i pa nemase madinja da go zatvori.

Не патуваше многу често кај “кумот“ во Софија,за да земе инструкции и дозвола,како овие сега.:toe:

Конечно почнаа да се средуваат работите во Македониај Бајруш можеш сега да го возиш својот нов мерцедес во затвор.:baeh:

Конечно почнаа да се средуваат работите во Македониај Бајруш можеш сега да го возиш својот нов мерцедес во затвор.:baeh:

Ќути,да не те земе тебе да му го переш.:smir:

Bajrush Sejdiu nema nishto vo svoe ime i slr e na drugo ime on ima BMW xhip samo vo negovo ime sve drugo e napishano kako imot na drugi lica.
Ako bide osloboden onda ke gi vrati site shto se pomisluva da mu bide odzemeno.
Ako ke go smestat vo zatvor onda pak ke go kontrolira celiot biznis.
Tipot e epten zabegan veruvajte mi.
Iskreno ne veruvam deka ke lezhi nitu eden cas zatvor neoficialno,no vremeto ke pokaze sve

Bajrush Sejdiu nema nishto vo svoe ime i slr e na drugo ime on ima BMW xhip samo vo negovo ime sve drugo e napishano kako imot na drugi lica.
Ako bide osloboden onda ke gi vrati site shto se pomisluva da mu bide odzemeno.
Ako ke go smestat vo zatvor onda pak ke go kontrolira celiot biznis.
Tipot e epten zabegan veruvajte mi.
Iskreno ne veruvam deka ke lezhi nitu eden cas zatvor neoficialno,no vremeto ke pokaze sve

На Балканот нема недопирливи,иако понекогаш изгледа така,сепак никој не е недостижен.Се сеќавам дека со Велија Рамкоски беа добри пријатели,дали окулу пилешките батаци или окулу Коха Диторе,сепак односите им беа на така повисоко ниво одколку нормално.Можеби беа и добри другарчиња со син му Хеди?

A koj jeben faktor ti e Ramkovski vo cela ova situacija ABC.
Ova ti e pure business so hartija ama ne so mediumi,ostaj toa shto si videl slika na Velija so nego mnogu malku lugje znaat za vrskite na Sejdiu

Добро бе го уапсиле го уапсиле, што го балансирате без престан.

Сите се свесни дека со криминал го стекнал сето тоа.

На Балканот нема недопирливи,иако понекогаш изгледа така,сепак никој не е недостижен.Се сеќавам дека со Велија Рамкоски беа добри пријатели,дали окулу пилешките батаци или окулу Коха Диторе,сепак односите им беа на така повисоко ниво одколку нормално.Можеби беа и добри другарчиња со син му Хеди?
Јас пак пред малку на а2(во сопственост на гореспоменатиот) репризно гледав прилог на Снежана Лупевска, извадок од емисијата Код од ланската сезона во кој зборува за човекот од насловот на темава и она што тој го прави во Куманово.
Мислам дека ако биле другарчиња не би пуштале вакви прилогчиња...

Кога првпат ја слушнав веста за Бајруш, ми текна на првата а воедно и последната штека цигари Boss Classic која ја купив од Битпазар. Животот ми се скрати за 10 години. Ориентал имаа поубав мирис и вкус од нив.

А зад Бајруш сигурно стои некој кој го штител досега. Не може човекот да направи толку јаки бизниси без да има некој политичар зад него.

Добро шо има врска сеа Бит Пазар со Бајруш ти се молам?!?! Иначе Бајруш нема шанси да лежи ни еден ден затвор,значи не му можат ништо на типот,освен да го скинат,што е мн. тешко со оглед на тоа дека има обезбедување насекаде околу него:wink:

Јас пак пред малку на а2(во сопственост на гореспоменатиот) репризно гледав прилог на Снежана Лупевска, извадок од емисијата Код од ланската сезона во кој зборува за човекот од насловот на темава и она што тој го прави во Куманово.
Мислам дека ако биле другарчиња не би пуштале вакви прилогчиња...

Што знам,можеби си мислеа дека тоа е позитивна кампања за јавноста каде всушност Бајруш се промовираше како џет-сетер со малку не докажан криминален беграунд.Инаку многупати сум ги гледал заедно по стадиониве.Инаку колку што се сеќавам и промоцијата на мерцедесот беше на А1,кога јавноста поубаво се запозна со младиот елитен џет-сетер од Македонија.:toe:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom