УААА Мобимак!!!

• Креатор на темата Креатор на темата redguy666
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
18 јули 2006
Мислења
34
Поени од реакции
0
Веб-сајт
www.theredguy.com
Еее Мобимак, ни 2 саати не издржаа да имаат бесплатни пораки. Сега пораките во „бесплатниот период“ ќе се наплатуваат 1 денар од порака меѓу 15 и 18ч.

Што ти значи алчност, ко МТ-Нет да им се роднини :)

Epa toa ti e bate ,,aj pak na cosmofon

Цццц која финта...прво они ги ставија пораките зашто никој не праќаше у тој период и сеа коа ги навлекоа луѓево почнаа да наплаќаат...Невиден маркетиншки потег,опасни се дечките :)

Баш дека е ефтино. Тој 1 ден. лажи . Една порака, уште една, уште една...Од Космофон 500 бесплатни пораки не ми се доста. :)

КЕ СЕ ПРЕФРЛАМ НА КОСМОФОН

Ајде може ке се растерети мрежата вака, до вчера беше ужас и да сакаш порка да пратиш со пари немеше теорија, незнам дали и кај Космофон е истоа ама ова на Мобимак беше жива мизерија

абе вистина ја неможев 3 дена порака да пуштам,ако клам кредит од 100 денари требит да го потрошам за 1 недела,ја сум имал 4 денари за бипканје и ко станва сабајлево ме имаа исклучено дека не ум имал клаено кредит АБЕ КЕ ВЕ ОТЕПАМ МОБИМАККК

Епа кој ви е крив. Кога дадоа бесплатни пораки како манијаци нон стоп шибавте пораки. Се беше заглавено по пола саат порака не се праќаше. Видоа дека има офци за клање и ви го опнаа ...место со услу да праќате за да трае подолго, вака само им покажавте колку сте наивни и сега ќе дупи моби мак.
браво Атила и другар му Рубинчо, браво...стрижете

и ако ми даде некој црвено памтам и враќам тро дупло.
:bip::bip::bip:сериозен сум.

Поарно 1 денар, барем да можам да пратам порака ко чоек, а не бесплатни кои не можам да ги користам :) Кај нас со закон треба да се забранат бесплатни работи, пошо све гагаџии сме у пм, а пуштат нешто бесплатно цеди до крај, мирцај по смс ако треба . . . :pos:

Битно sms ни пратија за да не известат:

Поради големиот успех, со цел да се обезбеди поквалитетна услуга, SMS Happy3Hours! Од 18.07, секој ден од 15-18h SMS пораки кон корисници на Мобимак за само еден денар

Каков успех, каква квалитетна услуга? :nesvest:

поубо е бе Гего поубо , не сили се !

Лаком (македонски) гз трагедија.... Алчете се вие па ја заглауете мрежата од 4-6 неможам порака да пратам -))) Сеа барем можам порака да пратам -))) и плус ја сум на постпејд и беспари ми се пораките со мојот пакет -Р

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom