Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
за бивша девојка да ти врати, треба да има причина за тоа. Значи не е крива девојката која револтирано ќе сака да се освети, туку оној кој ја напраил бељата, то ест типот. 
iskreno da vi kazam so minatiot decko nemav sansa da mu vratam nikako iako srcevo mi go napravi param parce ---steta sto e iljadnici kilometri podaleku od mene inakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Дали си се прашала, што ако не размислуваше воопшто да не му враќаш. И да ја имаш таа можност некогаш, заборави. Верувај нему ќе дојде време да му е потешко од тебе. Е сега зависи точно каква ви била ситуацијата... Во секој случај избегнувајте "мило за драго". :pos2:iskreno da vi kazam so minatiot decko nemav sansa da mu vratam nikako iako srcevo mi go napravi param parce ---steta sto e iljadnici kilometri podaleku od mene inakuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
Дали си се прашала, што ако не размислуваше воопшто да не му враќаш. И да ја имаш таа можност некогаш, заборави. Верувај нему ќе дојде време да му е потешко од тебе. Е сега зависи точно каква ви била ситуацијата... Во секој случај избегнувајте "мило за драго". :pos2: