Туториал за Insane in the membrane.

• Креатор на темата Креатор на темата rymz
  • Време на започнување Време на започнување
Не бе многу скапи станале :baeh:

Rymz до каде си стигнат со ачивментот? Јас заглавив со Pristine Black Diamonds. Ги нема никаде на аукцијата. Прочитав некаде дека паѓале во Стратхолм, покољ ја направив цела инстанца неколку пати но не сум видел ниеден дроп на дијамантите. Си мислев дека проблеми ќе ми прават либрамите но успеав да соберам 14 со 6-часовно фармање на Дире Маул. ОСтануваат уште 74 либрами но и 86 дијаманти од кои нема никаква трага:jaj:. За репутацијата со Darkmoon специјално дигнав руг 40ка со inscription и herbalism којшто ќе ми послужи и за крадење на кутии. Steamwheedle не би требало да претставува проблем пошто овде знаеш дека трудот ти се исплаќа 100 % односно не зависиш од дропови...

Ако имаш некои tips за фармање на Pristine Black Diamond кажувај pls ,..

Peace out

хммм пробај БРД... во 2-3 пати матење цела таму собрав преку 40... и плус оние Dark Iron Scraps за реп со Argent Dawn... ама некако не планирам да го прам инсејн ачивментов... среќен сум со Brewmaster :D

хммм пробај БРД... во 2-3 пати матење цела таму собрав преку 40... и плус оние Dark Iron Scraps за реп со Argent Dawn... ама некако не планирам да го прам инсејн ачивментов... среќен сум со Brewmaster :D

Во БРД паѓаат Black Diamonds не Pristine Black Diamonds :S

аа да... сеа ми текна... паѓаја и пристин ама некако ептен малу... пробај сколо... или wowwiki.com ваму сигурно ќе видиш... ќе проверев ама нашкола ми е дупка интернетов...

Pristine Black Diamond drops off high-level Elite mobs throughout the world and in instances.
It is primarily found in Stratholme and The Scholomance. Other locations that have a lower drop percentile are Dire Maul, Blackwing Lair, and Blackrock Spire.

Знам Stormrage си ја завршив домашната пред да почнам да фармам но работата е што после 60-70 рана во Сколо и 20-30 во Стратхолм ми падна само еден Пристин Блек Дајмонд. Ме закочија нацело да им #$@% матер.

А да пробаше да ја фармаш АХ? :) или не знам би требало соо проспект да дават... ако е така копачот и мати Thorium-и по Winterspring... не знам инаку како би можел... кај мене само 2ца на сервер имаат инсејн

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom