GhostLeader
ONE OVER ALL
- Член од
- 20 април 2010
- Мислења
- 2.473
- Поени од реакции
- 643
Ако биде по ваше на пример: сега некој конзул се котрља у гроб. Не да се превтрува туку ќе стане.
хахахахахаха

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ако биде по ваше на пример: сега некој конзул се котрља у гроб. Не да се превтрува туку ќе стане.

Ништо ново од видеово не научив.
xD
Akcent?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Не сакав да го увредам зошто само што станав од спиење."биди" не е акцент.![]()
Па го прашав културно. Не сакав да напишам од кај ти е селскиот дијалект па затоа прашав на друг начин. Друже, јас сето тоа си го знам дека е така. И не го правам тоа. Прашај го дечко ми да видиш дали го замарам со такви банални работи. Ај можеби понекогаш, ептен ретко, да не речам никогаш. Сепак женско сум и да сакам не можам да не замарам, у крвта ни е тоа.Како ништо, почесто девојките како што рече девојчево нон стоп се со машкото. Штом го видат се пулат во некоја разголена, а таа облечена како нинџа, одма му прчат муцки и прават драми, а најчесто каде што е гужва.
"Не му дава"xD
Нон стоп му ѕвони, за банални работи од типот... -Тато ме прати на продавница да купам цигари на парче.
Ти ѕвони во 7часот на сабајле... - Шо прајш срцка? Арно
ТИ?
-Еве го полевам цвеќето...
Да не набројувам веќе.
xD

Друже, јас сето тоа си го знам дека е така. И не го правам тоа. Прашај го дечко ми да видиш дали го замарам со такви банални работи. Ај можеби понекогаш, ептен ретко, да не речам никогаш. Сепак женско сум и да сакам не можам да не замарам, у крвта ни е тоа.
А за плакнење очи од нечии цицки или газ, јас сум полоша од него. Секогаш прва ги маркирам таквите згодни цури, дури и му викам види ја онаа, топ е! Би сакал ли да ја плеснеш?
А тоа што повеќето жени не знаат да „играат“ со вас мажите е друг проблем. Малку повеќе искулираност треба од нив и секој еден лесно ќе му рипне у прегратка. Е сега проблемот е што кога чуствата, љубомората и несигурноста во самите себе, ќе го земат својот замав, доаѓа до вакви ситуации, за да го контролираат својот дечко, несвесни дека само повеќе го одбиваат од себе со тоа однесување.
И после караници. Е караници де.
Пушти го што сака нека прави, ќе видиш како за кратко време ќе му здосади се и ќе посака самиот да поминува повеќе време заедно со тебе.![]()
Геј да не си?Какво деградирање на женскиот род и банализирање на сексот![]()
А за плакнење очи од нечии цицки или газ, јас сум полоша од него. Секогаш прва ги маркирам таквите згодни цури, дури и му викам види ја онаа, топ е! Би сакал ли да ја плеснеш?![]()

А кој е одговорот,ако случајно рече: САКАМ! ?![]()
Ништо ново од видеово не научив.