Турни ме да кинисам

• Креатор на темата Креатор на темата Lincoln Burrows
  • Време на започнување Време на започнување
да се надеваме дека ќе биде 'очајна' како Очајни Домаќинки

Ќе може некој со ТВ картичка да ја сними епизодата и да ја стави на интернет дека нема да сум во можност да гледам? :(

Или можеби ќе има реприза во друг термин?

Мене ми се допадна, им пишав и на фејсбук. Надежна епизода, остава простор за интересна содржина.
И да, добра актерска екипа. :cool:

И мене ми се допадна.

Толку за сега, друго ќе кажам откако ќе изгледам барем 4-5 епизоди.

Љупчо и Сашко ќе се покажат :)
Добра беше првата епизода

Ми се свиѓаше првава епизода па ќе видиме за понатака.

Еве и линк од првата епизода за тие што не биле во можност да гледаат.

И втората не беше лоша. Типично македонски, синче со 28 години, без работа и без сериозна врска третирано ко 5 годишно. И онака сличен хумор ко во Погрешно време.

Топ си е серијата,Сашко глуми одлично за разлика од Влатко Илиевски во Од денес за утре и онака серијава и со хуморот,глумците и начинот на кој е снимана многу ме потсеќа на Погрешно време.Конечно нешто добро од МТВ.

Многу ја форсираат гитарата. Цело време дрнка оној. o_O

Ај некој нека биде толку љубезен па да каже кога е терминов на ова, да почнам да ја пратам :)

Ај некој нека биде толку љубезен па да каже кога е терминов на ова, да почнам да ја пратам :)

Од понеделник до петок во 20:00h премиери, а репризите се во 19:00h.
А за викенди мислам дека ќе ги репризираат сите што биле емитувани во текот на работните денови.

треба да се крсти "Сашко Коцев ја спасува МТВ"
а останати глумци се тапа.....
криви крастајци ебаго........
I'm sorry, ми се стори, нема да се поФтори

Се чудев каква серија е ова ,а да ти била некоја нова.Како за прво гледање ,не беше лоша.Обично големо разочарување биле сите од прва.Ама мислам дека не е префорсирана,акко шо спомна некој погоре со присилен хумор.На крај,се надевам дека 30 % од луѓето шо ја спремале серијава се од старата школа на МТВ(за почеток ми е ок),па ќе е ок и понатака.

Ако на некој му се допадна ова сра** му давам топол совет да си провери колку му е паднат критериумот за оценување на светот околу него.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom