Турбо сличина :)

• Креатор на темата Креатор на темата Shellshock nam67
  • Време на започнување Време на започнување
Да знаеш сеуште имаат миризба на мастиките. Двата серијали ми стоеле завиткани во оргинално мое ливче со пречкртани бројки од времето кога сум ги собирал па во едно платнено кесе. Ич да не е повеќе од 12-13 години глава давам дека не биле ни отворени :D

Има некој зачувани сликчина до број 190 ?

за теткиците , имав и јас... ммммм мераци беа тоа пред 16-17 години, во времето кога бев 5-6 одделение ... се сеќавам на првото појавување на “штракалата“ тогаш. Па натпревари кој може повеќе со кладби во некој од колекциските работи (сликчина од мастики, тасови, слики од фудбалери, од кашаркари ...) па дајми-нати бизниси ехехеее ...
камо сега децава само да доживеат дел од таа еуфорија...
Собирав исто и скокалина или џамлии како некои што ги викаат... имав преку 200 сите до едно различно од тие порцеланските шарени :D
Eeeeе ние во 5-6 одделение едвај до овие стигавме, а денес децава ги имаат на располагање сите можни порничи на интернет :icon_mrgr:

Абе сега убава беше (за некого);)
мене не ми беше убава, ич. и покрај тоа што сакав да ми се свиѓа, жими све сакав...
извинете на офтопикот

Ееееј утре станувам и почнувам да шуркам низ фиоки мора да ги најдам имав барем стотина... :vozbud:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom