Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
zoko напиша:tupoljev koj izlegol samo eden mesec pred konkordot procitav deka bil za mnogu brzo vreme otstranet bas me interesira zoso
zoko напиша:znaci sakas da kazes deka rusite ja ukrale idejata na francuzite i anglicanite prvo ne mi e izvodlivo zoso rusite se poznati po tehnikata a i ovoj bil prv pusten u soobrakaj a za nesrekata valjda se umesani francuzite za da ja namalat popularnosta na tu144, a go favoriziraat konkordot.
zoko напиша:tupoljev koj izlegol samo eden mesec pred konkordot procitav deka bil za mnogu brzo vreme otstranet bas me interesira zoso
Како што спомна Андроник, едниот е во музејот во Sinsheim. Пред месец дена бев таму и го посетив музејот.Се качив и во Туполев и во Конкорд-от. Овие авиони ти се приказна за себе. Еве слика од веб страната на музеумот, јас немам моја слика пошто само снимав. Според сликата можете да забележите дека посетителите имаат поголем интенрес за Конкордот
![]()