Тука фотографираме на зададена тема

• Креатор на темата Креатор на темата Точкест
  • Време на започнување Време на започнување
Иначе еве слика за предходната тема малце каснам ама сега ја најдов

Ајде од уметнички теми нема фајде....ајде нова тема уствари ова е како дел од фотографијата значи Street Photography
и воедно слика за предходната тема колку да не биде без ич:)

П.С. Не се ограничувајте ако пишува Street дека мора да е баш улицата, асфалтот. Под стрит фотографи се опфаќа се што има улицата, колите, луѓето што поминуваат....уживајте

Е ајде де:( нема STReet фотки ДЕМИТ. ОК како и да е со еден ден задоцнување ја отвараме новата тема ШИШЕ

-----------

-----------

VODA VODA :)

ПС:не е реклама

EDIT: За друг пат ако сакаш да се видат деталите на сликата стави ја голема ама закачи ја како thumbnail зашто има луѓе со спор интернет:)-ТОЧКЕСТ:helou:

Ајде нова тема пред да заминувам од тука. ОДМОР
П.С. наредните теми се до моето враќање ќе бидат давани од Димитар

dsc09437oi8.jpg

Нема одмор.... :) единствен сликар беше ТОЧКЕСТ... одиме натака... наредна тема:

Оган... (актуелна тема деновиве)

Boliglava, ти ја избришав фотографијата, темата е "фотографираме", а не "постираме туѓи фотографии од други сајтови"

Актуелна, но јас од поинаков агол, со оглед на тоа дека не можам да трчам по планини, а и не сакам. Сликава ќе ја крстиме, “Кој си игра со оган, ќе се изгори“.
fireog2.jpg

Оган кикс батс:) Добро значи еве ме се вратив и може со нова тема нали?:) Епа ајде новата тема нека биде PC ајде малце компјутерската опрема да ја видиме од поуметничка страна:)

Како ми ги гаѓаш темиве значи нешто невидено

P1020939.jpg

P1000470.jpg

P1000458.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom