Трпе и Трпана

Yugo напиша:
Фатил Трпе нова женска и ја носи во кинески ресторан на полжави. Оваа не знаела како се јадат, па прво Трпе го гледала некое време, па решила и таа да проба. Го земала полжавот, шмукнала, ама ништо не излегувало. Шмукнала таа уште еднаш, полжавот не излегол. Уште еднаш силно шмукнала, ама абер нема нешто да излезе од куќарката. На крај изнервирана девојката ѕирка низ отворот внатре да види дали воопшто има полжав, кога што ќе види. Се расчепил полжавот и вика:
- ТО, БЕЈБИ, ТООО.

zakon ej hehehehhehehehhe:pos2: :pos2:

Го покануваат Трпе на 30 години од матура.
- А бре луѓе, кај најдовте во сред сесија да ме викате!

Му доаѓа инспекција на Трпе во дуќан. Влегува инспекторот во подрум и гледа коктел за правење ракија.
- Ааа Трпе, за ова мораш да платиш казна!
- Ама овој котел е уште од дедо ми и не го употребувам.
- Важно дека ја имаш справата, а дали ја употребуваш твој проблем!
- Е па зошто тогаш не добивам детски додаток?
- Затоа што немаш деца, Трпе.
- Да, ама ја имам справата.

Жена му на Трпе му вика: Се сеќаваш лани кога зеде 5 дена одмор и отиде по риба?
- Да, и зошто ми го кажуваш ова?
- Епа се јави рибата и кажа да си го земеш детето!

:pos::pos::pos:

Се возел Трпе во автобус со својот малолетен син, кога малиот здогледал некоја згодна плавуша со големи цицки.
-Еј тато тато, види ги оние добри цицки!
На Трпе му било многу непријатно и бидејќи вакви ситуации се повторувале многу често, решил да го запише малиот на воена академија. Поминало некое време и малиов дошол за првпат дома. Трпе сакал да провери дали нешто се променило кај малиот и затоа го однел пак на едно возење со автобус.
-Еј сине види ја онаа риба, какви добри цицки има?
-Тато батали цицки, него види го ти шоферот каково добро газе има.

Малиот Трпе го прашува деда си.
- Дедо, сакаш студентка да имаш за жена?
- Е, а кој не би сакал.
- Е па запиши ја баба на факултет!

......................................................

Излегуваат Трпе и Трпеица од куќата во двор и го гледаат Игорче како клечи под липата. Трпе горд и вика на Трпеица:
- Види го малиов што маже е, прав фудбалер ќе биде.
- Ма каков фудбалер, он е роден политичар.
- Од кај па сега политичар?
- Види го сонце на мајка, ем кака, ем во очи те гледа

...........................................................

Оди Трпе во Египет на одмор и плива по Нил. Плива тој така кога пред него излегува крокодил, а тој:
- Немој Лакоста, жити мајка!

...........................................................

si doaga trpe napalen od rabota i ja legnuva trpana i trpana mu vika " bodi trpe bodi" a toj " bodam trpano bodam". a taa pak " bodi trpe bodi " toj " bodam trpano !" . i na kraj trpana mu vika: " abe trpe izvaj mi go bodito":))

Виц

Се возел Трпе во автобус со својот малолетен син, кога малиот здогледал некоја згодна плавуша со големи цицки.
-Еј тато тато, види ги оние добри цицки!
На Трпе му било многу непријатно и бидејќи вакви ситуации се повторувале многу често, решил да го запише малиот на воена академија. Поминало некое време и малиов дошол за првпат дома. Трпе сакал да провери дали нешто се променило кај малиот и затоа го однел пак на едно возење со автобус.
-Еј сине види ја онаа риба, какви добри цицки има?
-Тато батали цицки, него види го ти шоферот каково добро газе има.

yuck да му се згади на човек

Си биле Трпе и Трпана. Трпе Гледал ТВ, а Трпана правосмукала и му застанала пред ТВ, Трпе изнервиран и вели Трпано тргни го ма тоа комбајнот! На ова Трпана одќутела. Дошла ноќта на Трпе му се присакало, и така во кревет легнати и побарал на Трпана а таа му вика: Е како не, сега за таа сламка ќе го палам комбајнов.

Новиот клиент го прашува адвокатот Трпе.
-Колко наплаќаш за услугите?
-100 евра за три прашања.
-А бе, не е тоа малку скапо?
-Скапо е,ама тоа е тоа.И,кое е твоето трето прашање?

Влегува Трпе во аптека.
-Добар ден,имате пресеправтиви?
-Да,кој број ви треба?
-Хмммм не знам?
-Еве ви ја штицата,гледате дека на неа има дупки со различна големина,одете во тоалетото и проверете кој број ви треба.
Излегува Трпе по 20 мин.од тоалетото.
-Знаете мене веќе не ми требаат презервативи,а штицата колку чини

Влегува Трпе во аптека.
-Добар ден,имате пресеправтиви?
-Да,кој број ви треба?
-Хмммм не знам?
-Еве ви ја штицата,гледате дека на неа има дупки со различна големина,одете во тоалетото и проверете кој број ви треба.
Излегува Трпе по 20 мин.од тоалетото.
-Знаете мене веќе не ми требаат презервативи,а штицата колку чини!?

Отишол Трпе на гинеколог.
- Еве ви ја жената докторе, ако може да и ја проширите малку.
Докторов со задоволство го прифатил тоа, отишол во другата соба и завршил работа.
Ја пробува сега Трпе жената и вика:
- Докторе ај уште малку прошири и ја.
Овој пак ја однел во другата соба.
Трпе сега ја пробува жената.
- Е сега е добро докторе, фала многу, пријатно!
Идната вечер Трпе со другарите оди во кафеана. Кога таму ете ти го и гинекологов.
Гинекологов почнал да се фали пред другарите:
- Го гледате оној шутракон, вчера ја донесе жена му да и ја подраширам, а бе што мераци видов...
На другата маса пак Трпе се фали пред другарите:
- Го гледате оној ондека, е вчера немав каде да ја однесам ороспијана, па ја однесов кај него, што мерак си направивме...

Се исповеда Трпе кај поп.
- Прости ми попе, излегов во кафиќ, запознав една 18-годишна девојка и ја изневерив жена ми.
- А во кој кафиќ беше?

Некој доктор пронашол машина со која можело породилните болку да се префрлат од мајката на таткото.
И така Трпана имала среќа прва да ја испроба машината. Кого ја вклучиле машината ја подесиле 25% од породилните болки да се префрлат на Трпе, но тој воопшто не реагирал. На докторов му паднало чудно, и ја подесил машината на 50. Трпана се породила без никакви проблеми и родила здраво дете.
Кога Трпе се вратил дома да ги покани пријателите на мекици и пијачка, пред влезот го здогледал поштарот мртов!

Некој доктор пронашол машина со која можело породилните болку да се префрлат од мајката на таткото.
И така Трпана имала среќа прва да ја испроба машината. Кого ја вклучиле машината ја подесиле 25% од породилните болки да се префрлат на Трпе, но тој воопшто не реагирал. На докторов му паднало чудно, и ја подесил машината на 50. Трпана се породила без никакви проблеми и родила здраво дете.
Кога Трпе се вратил дома да ги покани пријателите на мекици и пијачка, пред влезот го здогледал поштарот мртов!

хехехехехе :pos::pos: ... ама незнам дали да го сватам како навреда за машките дека се мекуши или како добар виц :):):)

Го прашала наставничката малиот Трпе:
- Трпе, ајде кажи ни што би сакал ти да правиш во животот?
- Би сакал цел живот да пијам виски и да сексам жени.
Наставничката изнервирана му плеснала шлаканица и го пратила дома. Кога стигнал малиот Трпе дома, татко му го гледа зацрвенет во лицето:
- Што е Трпенце, што ти се случило во школо?
Кога малиот раскажал што се случило и татко му му залепил шлаканица. Утредента наставничката го прашува дали дома им кажал што се случило, а малиот Трпе и раскажал дека и татко му го натепал.
- И сега научи ли ти нешто од целава работа?
- Научив наставничке, ќе пијам Кока кола и ќе си го мавам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom