Трошите ли многу време надвор?

• Креатор на темата Креатор на темата Clen 7
  • Време на започнување Време на започнување

Clen 7

Од Форумот
Член од
5 јуни 2007
Мислења
2.843
Поени од реакции
360
Eve da pocnam prv... Dnevno barem 2 saati moram da iskocam. Bilo kade vazno nadvor od doma.Nemozam da izdrzam da sedam u edna prostorija 24 saati.Me fakja safra.

па цел ден да седам дома искрено ретко ми се случува или кога сум болен.не дека дома немам што да правам али морам да излезам,низ маало да се прошеташ да се видиш со другарои едно друго...

Јас како тип,не можам да седам дома,освен ако имам друштво.што знам досадно ми е дома и цело време сум на интернет.Одвај чекам да излезам,да шетам,да седнам негде на кафе.

Додуша сега по жештиниве не излагам многу,ама затоа спијам поише,така да исто ми се фаќа:pos::pipi:

Некогаш може да се случи да не излезам воопшто од дома а тоа е обично недела кога станувам покасно и не ми се прави ништо, така да или читам некоја книга или гледам филмови или на нет.

Откако сум на распуст добри 5 саат сум надвор, сега малку времето ме кочи ама тоа е тоа

Cool напиша:
Некогаш може да се случи да не излезам воопшто од дома а тоа е обично недела кога станувам покасно и не ми се прави ништо, така да или читам некоја книга или гледам филмови или на нет.
да да недела е стално тапа ден безразлика дали е лето или зима..али особено ако сум заглавил саботата длабоко,ни мене не ми е мерак да искочам многу,али сепак морам бар на саат време

po cel den sum nadvor, i koga konecno nakaj 5-6h edvaj cekam da se priberam doma da mozam da iskuliram vo mir i tishina.

Da mn vreme bev nadvor do pred izvesno vreme, se samo na kafe, kaj drugarki, niz plaza, pak na kafe i doma se spremav i pak izleguvav. Doma ne me gledaa...ali sega ne tolku...sega vo slobodno vreme, vezbam, citam knigi i pred kompjuter :(....mi fali setanjeto eptem :)

Јас сум си домашарче, сега веќе не толку (фала ацид што не живееш во близина :pos:). Инаку не ми пречи да си останам дома неколку дена по ред.:)

Не ми смета да останам дома некое време.. Но, има и моменти кога се заборавам надвор па ми викаат да им остаам слика да не ме заборавеле:pos::pos::pos:

Па сега по горештиниве не шетам многу преку ден зашто не се издржува, али затоа вечер обавезно искачам

preku den ne mi se ide nigde mn e toplo si sedam doma na ladno i tepam vreme na net, a navecer obavezno izlagam dali na kafe ili na nekoe drugo mesto ama vazno ke izlezam:)))))

isto i jas...ne iskacam odsabaljeto zasto premnogu e zesko...posle okolu 6-7 moze da se seta sekade...togas sum nadvor i ne mii se vraka doma...taka da mnogu vreme mozam da ostanam nadvor da ne mi smeta...a i ponekogas neam potreba da izlezam

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom