Трошите ли многу пари на коцкање? (кладилници, астра...)

• Креатор на темата Креатор на темата cale_sk
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
7 мај 2006
Мислења
1
Поени од реакции
0
Inspiracija za temava dobiv posto izgubiv bajagi pari ovaa nedela pa da vidam da ne ima nekoj kako mene da se potesam malce:)!
Pozdrav

kaj ja pocna temava me pogodi u srce bas sega ja slusav pesnata svi kockare gube sve me pogodi u srce :(

ma jok uopeste imam 2 3 pati vo satra prokockano nekoja ijada ....
ne me vlece toa be maloumno mi e ....
Bi otishol onaka negde ko gospodin coek na masa da tepnam black jack ali od keif nekoe kazino ne maalski kockarnici :)

ЈАс у принцип не се коцкам ама ич.......пред некое време пробав и кладилица да идам со другари ама глупо ми е тоа.......за Астра па муабет да не праам не ни мислам да влезам таму

Во Астра два пати имам влезено и тоа два пати со еден другар што беше заболен по тоа и ми извади паричка некоја хехехехе
Во кладилница одам еднаш во 2/3 месеци и така чат пат фаќам,ама не сум оптеретен,некако ради реда одам!

Ne prasuvaj kolku imam izgubeno ne se sekavam(na kladilnica), prasaj kolku imam dobieno, pa da ne preteram se na se 4000den.

Porano da i toa mnogu,namjmnogu trosev koga pravev pauza od Internet, computing voopsto,no koga i se vrativ na starata ljubov zaboraiv kladilnici

Максимално 500 ден. на месец во кладилница. Толку. Нече среча поштеног човека иначе.

200-300 денари на ден у последно време
Трчам Кучиња у кладилница јебига зараза се

нешто стагнирав во последно време од кладилнициве а и завршија првенствата сега за world cup пак ќе почнам...ама не многу за жал, не можам да те утешам :pos::pos:

Pa odam vo kladilnica sekoj vikend a ponekogas i vo vtornik,sreda.Porano stavav po 200 den ama sega me sponzorira tetin mi pa stavam po 1000. Dobivam ama pa i cesto(mnoguuuuuu)me zafrknuva samo po edna utakmica.Vikendov me zaeba Marsej za 5000,Domzale za 2000.Pred 2 nedeli Frajburg za 7000.Rendjers koga izigra so Aberdeen 1-1 za 7700 i taka.Ama pa ako ne se kladam ne mi e interesno da gledam nekoi natprevari.

sekoj vikend po 50 den ama vo posledno vreme malce napustiv zs sekad me zaebuvase po edna

Во кладилница сум влегол само кога други правеле ливчиња ,јас никогаш

trosev edno vreme,sega veke ne pu pu pu da ne se urocam :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom