Трикови за продажба

• Креатор на темата Креатор на темата Muki-20
  • Време на започнување Време на започнување

Muki-20

Маркетинг и финансиски консултант
Член од
12 мај 2012
Мислења
253
Поени од реакции
72
Веб-сајт
sezabiznis.blogspot.com
Почитувани форумџии, целта на оваа тема е да ја преставам Фб страната
Код:
Трикови за продажба

Постојат, правила во продавањето. За да успеете во продавањето морате:

1. Да ги знаете правилата;
2. Да ги научите правилата;
3. Да ги прифатите правилата како свои; и
4. Да живеете според правилата.

Доколку сакаш: да ги знаеш правилата, да ги научиш, да ги прифатиш и да живееш според правилата, ТОГАШ СЛЕДИ ЈА ФБ Страната: Трикови за продажба

П.С/ Трикови за продажба, е намената за секој: Продавач, Претприемач, Студент, Невработен... Со еден збор, трикови за продажба е за секој кој планира да започне сопствен бизнис, кој работи за некој бизнис...

Тимот на Трикови за продажба ви посакува голем успех во работењето.

нели ти едно време измислуваше некоја печка економична... дај што направи помина зима а производот нигде со големо нетрпение чекаме..

нели ти едно време измислуваше некоја печка економична... дај што направи помина зима а производот нигде со големо нетрпение чекаме..
Мило ми е што сеуште е присутна Вашата свес, за производот кој го “презентирав“. Моментално се извршува истражување на пазарот. Поради големите финансиски вложувања производството ќе се одолжи за некој месец, година можеби покасно.

Што се однесува до промовирањето на
Код:
Трикови за продажба
таа е Fanpages од еден мој колега, а Јас сум еден од модератприте на таа страна.

Поздрав и се најубаво

Мило ми е што сеуште е присутна Вашата свес, за производот кој го “презентирав“. Моментално се извршува истражување на пазарот. Поради големите финансиски вложувања производството ќе се одолжи за некој месец, година можеби покасно.

Што се однесува до промовирањето на
Код:
Трикови за продажба
таа е Fanpages од еден мој колега, а Јас сум еден од модератприте на таа страна.

Поздрав и се најубаво

дај боже да ти тргне работата и за нам потрошувачите би било и за тебе како производител.. ти пожелувам се најдоброо ..

дај боже да ти тргне работата и за нам потрошувачите би било и за тебе како производител.. ти пожелувам се најдоброо ..
BLAGODARAM NA UBAVITE ZBOROVI. VI POSAKUVAM USPEH VO ZIVOTOT.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom