Тренирате ли фудбал во некој од македонските тимови?

• Креатор на темата Креатор на темата Шмики
  • Време на започнување Време на започнување

Шмики

Byakugan
Член од
12 март 2008
Мислења
743
Поени од реакции
16
Јас тренирав во групата петлиња. Едно време бевме први во лигата. Се додека не ни се распадна тимот. ИЛИНДЕН !!!

А вие сте тренирале или сеуште тренирате ? :kesa:

Тренирав во Фк Тиквеш до пред 6 месеци кога тимот падна во финансиски колапс но сега повторно заживеа клубот но јас се здебелив и така да нишо од повторно активирање на зелените терени малиот фудбал повеќе ми лежи сепак.Инаку резултат најдобар што постигнав е со Фк Победа шампиони кога бевме во пионерска категорија пред 3 години.:salut:

Јас тренирав во Цементара едно 2 месеца ама не не ми одговараше терминот некако бев оптеретен многу Англиски,Школко,Учење и јбг

Тренирав 7 години фудбал.Последните 4 во Победа.Стигнав до пионери и се откажав.Толку од мене.И како лозарот, и мене повеќе ми лежи малиот фудбал.

Јас тренирав 1 недела, и ме исфрлија како куче оти каснев на тренинзи.

Поздрав до тренерот што ме избрка, му заборавив името. :bip:

Тренирав во Цементарница едно 3-4 месеца. Ама еднаш отсутни беа двата голмани на тренинг и тренеров ми вика ти ќе браниш...и ја добро ќе бранам... следен тренинг пак ги нема голманиве пак јас бранам. Си викам да ти ебам голман ли да бидам и од тогаш не идам више.

Не бе какво тренирање, овде побрзо моеш крикет да развиеш него фудбал:toe:

Јас тренирав 1 недела, и ме исфрлија како куче оти каснев на тренинзи.

Поздрав до тренерот што ме избрка, му заборавив името. :bip:

Битанго една како не ти е срам :pos2::pos2::pos2::pos2:море ако сакаш да те зејме у Кавадарци општинска а ти јако дете си можиш да се носиш со тиа браќата мала шала не се лути:pos2::pos2::pos2::pos2::baeh:

trenirav2-3 meseca vo meteor vo dracevo:toe:

Тренирам во ФКТиквеш-Кавадарци

Тренирав во Македонија Ѓорче Петров, али сега веќе не.

Битанго една како не ти е срам :pos2::pos2::pos2::pos2:море ако сакаш да те зејме у Кавадарци општинска а ти јако дете си можиш да се носиш со тиа браќата мала шала не се лути:pos2::pos2::pos2::pos2::baeh:

Ах море право сеир да се мавало. :pos2::pos2:

Море денес прв пат трчав после 3-4 месеци, и баш не сум во форма. :pos2:

тренирав у тетекс околу 10 месеци и како и многумината се откажав...

И јас тренирав во Македонија Ѓорче Петров ама веќе...не тренирам

Во ФК Борец тренирав последниот месец не одев ама сега пак продолжувам

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom