Требење на манијаци од форумов

Статус
Затворена за нови мислења.
"Во земјата на слепите, едноокиот е крал"

Кога водиш голема заедница на интернетот, со секакви луѓе си имаш работа. Јас водев 5 такви од кои 2 македонски и научив 2-3 работи за диверзитетот на психата. Многу луѓе се израснати со убедување дека се најдобри и навистина, такви и биле во своето друштво и маало. Потоа доаѓаат на интернетот и одеднаш дознаваат дека и не биле толку супериорни како што мислеле до вчера. Некои тоа го прифаќаат машки и наместо да се дурат, се обидуваат да научат нешто. Други пак никогаш не успеваат да ја прифатат реалноста и ќе направат се за пак да бидат алфа и омега, вклучувајќи ниски удари и валкани игри. Овие вториве повеќе ги гледам на македонските заедници, ваљда до балканот е.

Но сепак, само затоа што ти си едноок не значи дека треба да ги ослепиш сите околу тебе.

Зошто 90% од постовите на секој форум ти почнуваат со "кога јас водев заедница", "имам водено 3 на светско ниво, 2 македонски" итн итн? :D

Зошто 90% од постовите на секој форум ти почнуваат со "кога јас водев заедница", "имам водено 3 на светско ниво, 2 македонски" итн итн? :D
Затоа што слабо ти оди математика. Имам 477 постови овде и околу 5000 на единствениот друг форум на кој сум активен, нема да ти е мака да ги прелисташ сите верувам. Де најди ги сите кои почнале со тие две реченици или било која варијација измеѓу, па да пресметаме колку проценти прават.

Затоа што слабо ти оди математика. Имам 477 постови овде и околу 5000 на единствениот друг форум на кој сум активен, нема да ти е мака да ги прелисташ сите верувам. Де најди ги сите кои почнале со тие две реченици или било која варијација измеѓу, па да пресметаме колку проценти прават.

Добро доста со овие фори, на секој форум кај што те има тебе мораш да спомнеш дека си водел големи заедници и си некој и нешто на интернет :D да не заборавиме како тоа дома имаш оружја, експлозиви, кинеш пари и не ти е страв од ништо. Yeah right. :D
Најјако е кога збориш дека на твојот форум има слобода на говор и може секој секого да навреди и двајцата да си го решат проблемот, се додека не ја навредија твојата девојка и големиот Ал од обичен член стана администратор, иако администратори на тој форум не ни постојат. :)

Мене ме загрижуваат оние манијаци кои по секоја цена пробуваат да уништуваат квалитет на дискусија, оние кои некогаш ваљда биле добри дискутанти тука но по некој сплет на околности што по сопствено убедување или тоа што некад се имаат појавено во погрешно време на погрешно место биле малку чепнати во нивното его и по штитењето на својата суета, градат некое рандом алтер его со кое отвараат теми од типот - „импотентни модератори“, рандом вирални теми за секс и психолошки ретардирани профили за кои навистина нема потреба да се дискутира. Истотака ме загрижува масовноста за дискусија во таквите теми, додека оние кои имаат далеку повеќе простор за дискусија, остануваат на долната страна на подфорумот.

Donatella Versace
У јеботе, јас разбирам женски да манијачиш ама мене да ме манијачиш? Утре сум на роденден кај еден закон човек, пиши приватна порака да ти ја кажам локацијата па намини да ти дадам автограм. Кога веќе толку сум ти опсесија, барем да ти го наградам тоа :pipi:

сите коментари му се .. how smart, clever.. inteligent he is:)
не му е лесно :icon_mrgr:

Donatella Versace
У јеботе, јас разбирам женски да манијачиш ама мене да ме манијачиш? Утре сум на роденден кај еден закон човек, пиши приватна порака да ти ја кажам локацијата па намини да ти дадам автограм. Кога веќе толку сум ти опсесија, барем да ти го наградам тоа :pipi:

1. Не те манијачам, сето ова е што сум те читала по форумиве.
2. Женско сум.

Али ај да не одиме оф топик...

сите коментари му се .. how smart, clever.. inteligent he is:)
Па зашто ги читаш ако не ти се допаѓаат и ако не се вистинити? Мене тапа ми се статиите за Џастин Бибер и ги прерипнувам. Ама изгледа тебе те гори вистината што ја има во моите зборови, затоа не можеш да си одолееш да ѕирнеш и после кога ќе се изгориш кукаш. Како тоа е моја вина, појма немам.

Па зашто ги читаш ако не ти се допаѓаат и ако не се вистинити? Мене тапа ми се статиите за Џастин Бибер и ги прерипнувам. Ама изгледа тебе те гори вистината што ја има во моите зборови, затоа не можеш да си одолееш да ѕирнеш и после кога ќе се изгориш кукаш. Како тоа е моја вина, појма немам.

oк бе срцка, немој да ми се вознемируваш хаха

1. Не те манијачам, сето ова е што сум те читала по форумиве.
2. Женско сум.

Али ај да не одиме оф топик...

Манијачи ме мене. Во второ одд. освоив прво место на натпревар во пишување басни. Во трето бев потпретседател на клас. Од петто до осмо проаѓав со само една две четворки, средно скроз одличен освен во трета со една четворка. Имам и карате тренирано една година во Работнички ама сега сум малку здебелен.

Out Of Reality
Нема гајле де.. А уствари што не се соберете и ми отворите фан клуб? Ионака ме следите во чекор, барем ќе можете да се собирате сите заедно еднаш неделно на групна терапија и да ми ги анализирате постовите. Ич не ми пречи, ете дури и ќе донирам за пијачките.

другарот сигурно мисли манјаци што манјачат на машки на форумов.пошто на форумов да сретнаш женско е исто ко да добијаш бинго во реалноста.
Хахаха е како не бе, има женски на форумов ти или не си сретнал или не читаш убаво кога пишуваме во женски род ;)

Хахаха е како не бе, има женски на форумов ти или не си сретнал или не читаш убаво кога пишуваме во женски род ;)
Што знам можеби не сум приметил или повеќето женски се овде "машкуданќи" па не се ни приметуваат.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom