- Член од
- 9 февруари 2013
- Мислења
- 48
- Поени од реакции
- 10
Што мислите дали форумов е преокупиран со манијаци и дали истете после 1,2 опомени од админите треба да бидат банирани?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Што мислите дали форумов е преокупиран со манијаци и дали истете после 1,2 опомени од админите треба да бидат банирани?
Како би имало кога,неможат да си го кажат слободно своето мислење,а ако дојде до такво нешто тогаш напалените одма се јавуваатБрат не постојат манијаци на форумов....пошто на форумов нема жени....шо ќе манијачат?
Жално е зошто девојчињава масовно го напуштаат форумов само поради таквите.....целта ми е јасна нелиАко ме банираат ... ќе те тресирам по ајпи.
Жално ти е што заминуваат па немаш што да манијачиш.Жално е зошто девојчињава масовно го напуштаат форумов само поради таквите.....целта ми е јасна нели
Затоа што надвор во реалноста нема жени.Жално е зошто девојчињава масовно го напуштаат форумов само поради таквите.....целта ми е јасна нели
Ај бе, јас гледам само невини деца кои си прашуваат ствари кои не ги виделе, манијк немам видено по жолтиве страници. А ако има таков сигурно кај мене прв ќе се појави (љубов и секс)A, седи да не ти набројувам сега, ќе ми се налути пола форум![]()