Трчање или возење ролери по кеј

• Креатор на темата Креатор на темата DBG
  • Време на започнување Време на започнување
Jaс сум за ролери, како мала возев редовно ама последниве години ме има тешка мрза фатено, важно секоја година возам по малку колку да се оджава кондиција :pos:

Па сеа си купив нови ролери така да сигурно повеќе ќе ги возам, бев пред два дена на стаза со братучетка ми и супер си поминав и со многу луѓе се видов...

Jas poveke bi praktikuval trcanje zaradi podobro odrzuvanje kondicija i dr.

Откако се преселив не сум отишол натака... а и точакот расипан е... и сум го забаталил доле во подрум... :( ми недостига тоа време...

Секој ден сум на стаза, кој ме види слободно нека ми ја учука една, зошто ако ми свирне или ме викне тешко дека ќе слушнам:).
Не знам дали е до народов или е до мене, ама секој ден поминат таму, се повеќе и повеќе почнуваат да ме нервираат луѓето. Фуфици качени на ролери кои демек ќе слабееле(а тие сироти како од Аушвиц излезени) пола саат се загреваат да не истегнат нешто, повеќе прават муабет отколку што ролаат, дечишта од 6-7 години кои (не)возат а притоа испуштаат крици како од зоолошка. Денес па видов и циганчиња, собрале ролери од контејнери, се стокмиле со аутфит модел 50 Цент и демек ќе возат и тие:nesvest:. Плус како може да возиш на раат кога по скалите цело време некои се качуваат и се симнуваат, нов начин на вежбање. Нека отидат во кулите во Влае, нека се качат и симнат 2-3 пати, тоа е активност, а не на 3-4 степеника и ајде, ќе слабееме. Сите овие допринесуваат за успорување на сообраќајот.
Инаку точак возам, ролерите не ме заморуваат многу многу, а едно 5 пати ја поминувам стазата:)

Денес па видов и циганчиња, собрале ролери од контејнери, се стокмиле со аутфит модел 50 Цент и демек ќе возат и тие:nesvest:.
Аман од нив, преку глава ми се. Минатото лето изводеа нешто и трчаа по мене и по другарка ми :uvo:

Јас ги викам Руналду :pos:

Иначе и јас идам така на кеј,само сега паузирам. ТОчак користам,ролери се ѓаволска работа :devil1:

Гледам кога можам секој ден да сум на стаза со точак, а ако не преку еден ден. Иначе за некој што ја спомна гужвата, до терминот е тоа...накај 19ч негде и шуто и рогато искача на стаза :kesa: Ако сакаш да си џогираш, ролаш или не знам што на раат, излези сабајле накај 8ч...нешто слично е ко на месечината да трчаш. Дури и ветерот спие тогаш :je:

Александар

Со ролери е бољи...

Ролеркииииииииииииииииииииииииииии

jas i zenskami mn sakame da se vozime so roleri.
Obicno odime do 3 gorica i nazad.
Interesno.

саамо трчање.. :) април мај јуни скиснав покрај кеј, и низ парк.. трипати неделно трчање..сега од октомври пак .. :) али мразам на нерамна површина да трчам ( на трева ) .. па затоа трчам на стазата.. ок ли е.. ? пошто гледам многу со ролери и точаци има таму.. а претежно народот што трча е на тревата.. ват ду ју тинк?

Стазата е за велосипеди и ролерки...така да им пречиш на другите со твоето трчање на стаза...не е толку нерамно пробај одма на тревата до стазата што е :helou:

Стазата е за велосипеди и ролерки...така да им пречиш на другите со твоето трчање на стаза...не е толку нерамно пробај одма на тревата до стазата што е :helou:

Чоек мала утка да не си направил. Таму убаво пишува на знаците за што е патеката односно стазата. Така да јас и таму си трчам и гајле си немам таму пишува и дека мотори не смеат и пак си тераат.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom