трансфер: Т-Мобиле - Вип

• Креатор на темата Креатор на темата Seniorita
  • Време на започнување Време на започнување

Подобар оператор

• VIP

Гласови: 27 71,1%
  • T-MOBILE

Гласови: 6 15,8%
  • ONE

Гласови: 5 13,2%

• Вкупно гласачи
    38
Кога ќе видиш секаде те крадат така да....:notworthy:

Во Вип има фамилјарни пакети,на пример ние сме 5 броја и секој број има по 1000 мин. кон сите Вип броеви,што значи сите меѓусебно ќе разговарате безплатено.Претплатата е 60 ден. од број.Тарифниот модел е Вип Смарт М(small).Има и поскапи тарифи доколку сакате да имате по некоја минутка беплатни разговори и кон другите мрежи.
Значи мислам дека најпаметно е да се префрлиш,затоа што 30% помалку сигурно ќе ти биде фактурата.

кој тарифен модел си?

и дали може, да се ставиме цела фамилија на една претплата? ( како до сеа во Т-Мобиле, Relax Family ) конкретно, 4 броја ..
http://vip.mk/cm/offer/postpaid/tariffmodels/smart/index.php

вип смарт 590, пред нова година склучив договор и фатив промоција да плаќам пола претплата, земав тарифен модел со претплата 590 денари, со месечно 1 000минути према вип, и 100 према останатите, а плаќам 300 денари претплата...

vip и one даваат многу убави услови. 1 денар минута а мислам вип имаше и 0 денари у цела вип мрежа.. овие лоповиве о т мобајл никако да спуштат тоа тарифите. да можат ке ги зголемат !!! да ми истече договоров со т мобајл одма ке се префрлам на вип АМА ОДМА !!!!

imas u One i Vip za 70 den zboruvas so site Vip broevi za 0 den mesecno toa e top ponuda :)

Во Вип има фамилјарни пакети,на пример ние сме 5 броја и секој број има по 1000 мин. кон сите Вип броеви,што значи сите меѓусебно ќе разговарате безплатено.Претплатата е 60 ден. од број.Тарифниот модел е Вип Смарт М(small).Има и поскапи тарифи доколку сакате да имате по некоја минутка беплатни разговори и кон другите мрежи.
Значи мислам дека најпаметно е да се префрлиш,затоа што 30% помалку сигурно ќе ти биде фактурата.

Ако сакаш да ми кажеш нешто повеке за оваа опција, ја активиравте при склучучување на нов договор или може и на постоечки?
Исто така ме интересира дали си корисник на половина месечна претплата?
Извини што те прашувам тебе, но на веб сајтот нема информации за таква пнуда или барем јас не можам да ја најдам ;)

Поздрав

Ако сакаш да ми кажеш нешто повеке за оваа опција, ја активиравте при склучучување на нов договор или може и на постоечки?
Исто така ме интересира дали си корисник на половина месечна претплата?
Извини што те прашувам тебе, но на веб сајтот нема информации за таква пнуда или барем јас не можам да ја најдам ;)

Поздрав
Имавме договор на 2 години,па го обновивме,но понудата за половина месечна претплата траеше до 30.06.Со цела не знам колку е.А со таа на 590д. имаш 1000 мин.кон ВИП и 100 мин кон другите оператори,а даваат арни телефони.Можеш и да ја смениш тарифата пред истекувањето на договорот но мислам само ако претплата е повисока од моменталната.

Eve jas sum bil kaj site 3 i definitivno zimaj si VIP i ic ne mu ja misli! T-mobile od princip odamna gi otkachiv, lopovi bez usul, ONE se amateri nevideni i drpaat kaj ke stignat dodeka bea kosmofon bea super ama ovie slovencite otkako go prevzedoa za tashak ne gi biva i sega ke ti sporedam, so ONE plakjav minimum 1500 sekoj mesec a se stedis da zboris sto da ti kazam, otkako sum na VIP se utepuvam od zboruvanje a smetka nad 500 denari ne mi stignala, pa ti udri matematika kade ti e podobro!:)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom