- Член од
- 31 мај 2011
- Мислења
- 1.424
- Поени од реакции
- 789
Кога ќе видиш секаде те крадат така да....

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
http://vip.mk/cm/offer/postpaid/tariffmodels/smart/index.phpкој тарифен модел си?
и дали може, да се ставиме цела фамилија на една претплата? ( како до сеа во Т-Мобиле, Relax Family ) конкретно, 4 броја ..
Во Вип има фамилјарни пакети,на пример ние сме 5 броја и секој број има по 1000 мин. кон сите Вип броеви,што значи сите меѓусебно ќе разговарате безплатено.Претплатата е 60 ден. од број.Тарифниот модел е Вип Смарт М(small).Има и поскапи тарифи доколку сакате да имате по некоја минутка беплатни разговори и кон другите мрежи.
Значи мислам дека најпаметно е да се префрлиш,затоа што 30% помалку сигурно ќе ти биде фактурата.
Имавме договор на 2 години,па го обновивме,но понудата за половина месечна претплата траеше до 30.06.Со цела не знам колку е.А со таа на 590д. имаш 1000 мин.кон ВИП и 100 мин кон другите оператори,а даваат арни телефони.Можеш и да ја смениш тарифата пред истекувањето на договорот но мислам само ако претплата е повисока од моменталната.Ако сакаш да ми кажеш нешто повеке за оваа опција, ја активиравте при склучучување на нов договор или може и на постоечки?
Исто така ме интересира дали си корисник на половина месечна претплата?
Извини што те прашувам тебе, но на веб сајтот нема информации за таква пнуда или барем јас не можам да ја најдам
Поздрав