Торти!

• Креатор на темата Креатор на темата DeviL_32`
  • Време на започнување Време на започнување
Торти нееее одвратно ми е, а пак ако е со хопла одма глава е фрка
и тешко ми е после тоа :uvo:

Предлог бисквит торта со овошје ...
Се реди еден ред бисквити врз нив тураш врел пудинг... така редиш колку шо имаш зајре ( само треба да си планираш на последниот слој да ти остане пудинг за да го прелијаш овошјето ), на последниот слој се ставаат банани поротокали праски кајсии буквално шо ти душа сака, се остава да здрви пудингот и ондак ставаш шлаг пена во изобилство и ја препрскуваш со чоколаден прелив. Ем брзо ем убаво ем ефтино милина брат. :)

Да ја знам тортава, ја терам мајка ми да ми ја прави почето
еве ме потсетија сеа пак да ми прави :back:

Најубава ми е таа со ресани тортата.

Бисквитна торта со прелив на Трајче ;Баклавата дооел,!

Летово најмногу си јадам Сладоледна торта...Инаку најмногу ја сакам Хоплава:):)

Зависник сум од торти.Ама најмногу ми лежи онаа со бисквити.

Колку е со помалку состојки внатре,толку ми е поубава.Сакам полесни торти не некои со 5 реда фил и слични глупости.Колку е поедноставна,мене толку ми е поубава.

мрзам торти, па посебно ак има бисквити или маргарин, ми се лоши, бљак :)
едино шо поштујем од торти е онаа со хопла и бисквити, само јас си ја знам малце поинаку, во таа хоплата ставам капучино и бисквитите ги макам во млеко кај шо има малку капучино, и на скроз на крај му рендам одозгора црно чоколадо, милина:) баш е освежителна и лесна, и плус не е нешто блага :)

ги мразам тортите што имаат многу шлаг.... сите другите се добродојдени :back:

не сум само јас тортојадач на велико а..!?

Си јадам тортички, не само торти туку се што е благо е добредојдено кај мене :) Најубави ми се чоколадните и овошните :):smir:

Не јадам често торти,ама убави ми се кекс торта и Захер..сакам претежно чоколадни,не премногу јаки,и да немаат многу шлагови..

Не јадам торти, уствари многу ама многу ретко.Често ми се случува дури ни од роденденската торта да не си пробам.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom