Torchlight II

• Креатор на темата Креатор на темата statusQuO
  • Време на започнување Време на започнување
Eпа ај ако не ти креирај ја ќе ти се придружам
Ќе играте одново или ќе продолжувате оти јас не сум дома моментално а неможам да го најдам save gamе- от за да можам да продолжам.

Еми, оште го нема Мезнаеш да се закаче на тунгл. Јас ја креирах играта бе, истото име го има може да се закачеш ако сакаш, и е зачувано додека стигнааме чера.

Еми, оште го нема Мезнаеш да се закаче на тунгл. Јас ја креирах играта бе, истото име го има може да се закачеш ако сакаш, и е зачувано додека стигнааме чера.
Прилично сум нов со овој програм така да еве сега го активирам за да можам да се закачам на private network

THE_DON Па ако се собереме поише луѓе од овие вчера шо играа може да почнеме одпочеток...мене свеедно ми е

Брат на лаптоп сум затоа нз дали ќе ме даде со истиот карактер што го игравне вчера.

THE_DON нема да ти даде, едноставно карактеро ти е на друго место.. Играме на ЛАН, не играме онлајн....
Мезнаеш, ајде чекам... Ако немате против, може и трујцата па да почнеме од почеток... :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: Битно е да се игра нешто...

THE_DON нема да ти даде, едноставно карактеро ти е на друго место.. Играме на ЛАН, не играме онлајн....
Мезнаеш, ајде чекам... Ако немате против, може и трујцата па да почнеме од почеток... :icon_lol::icon_lol::icon_lol::icon_lol: Битно е да се игра нешто...
Kaжи ми како е точното име на мрежата ? Пошто под Borderlands 2 [MKD] ништо не ми наоѓа :unsure:

Има кандидати за после 11? Сакам да ви се придружам, ама треба Клетници да читам... :/

Ова е многу лошо напишано, ништо ама баш ништо не може да се научи од овој текст, хејтање левел чак норис . Некому очигледно не му се допаѓа овој жанр на игри и си го допополнува сајтот со "празни" статии , или е платеник на Близард да шири срања по нет за конкуренцијата. Играта со исклучок на приказната е страшно добра и ствара голема зависност. Ништо полоша од Д3 во секој поглед, па според многумина и далеку подобра.
Еве вистинско ревиу за Торчлајт
Брат, ти уште повеќе хејташ. Со ваков хејт не влегуваме во Европа, нема да имаме поголема играчка култура ниту подобри игри.

Мојот „хејт“, кхм кхм, е целосно добронамерен. Неговата цел е „приближување кон Европа“. Ти можеш да останеш тврдоглав и да отфрлаш туѓи мислења, а можеш и колку толку да ги имаш во предвид. Изборот е твој. Исто, твој е изборот дали ќе ја сакаш играта или нема да ја сакаш.

Еее и никој не ти гарантира дека таа рецензијата од Писи Гејмер не е платена.

Koj e за нова игра имам еден engineer ама на главниот компјутер ми е играта ако сака некој да почне нова игра нека каже.

Еве ми ја :cool: (играм на casual lever за да не се нервирам со потежок, не дека не можам ама ајде)

Пошто се организира лан играње овде, пожелно би било некој да направи пост за инструкции, односно што е потребно за да се игра во лан.
Ова е така мој предлог, за ако има нови играчи (и доколку не знае како оди со лан-от).

Attachments

• Torchlight2 25-09-2012 22-06-32-350.png
    Torchlight2 25-09-2012 22-06-32-350.png
    953,9 KB · Прегледи: 16
Torchlight 2 Update 1 RELOADED
--- надополнето: 25 септември 2012 во 22:16 ---
Дечки во која соба влеговте ?
Јас го спуштам пачот, ама со 20 KB/S оди само. Ако не ми е со новиот пач, ќе можам да играм со вас, или ќе прај проблеми?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom