- Член од
- 5 ноември 2008
- Мислења
- 160
- Поени од реакции
- 36
Ќе играте одново или ќе продолжувате оти јас не сум дома моментално а неможам да го најдам save gamе- от за да можам да продолжам.Eпа ај ако не ти креирај ја ќе ти се придружам
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Ќе играте одново или ќе продолжувате оти јас не сум дома моментално а неможам да го најдам save gamе- от за да можам да продолжам.Eпа ај ако не ти креирај ја ќе ти се придружам
Прилично сум нов со овој програм така да еве сега го активирам за да можам да се закачам на private networkЕми, оште го нема Мезнаеш да се закаче на тунгл. Јас ја креирах играта бе, истото име го има може да се закачеш ако сакаш, и е зачувано додека стигнааме чера.
Брат на лаптоп сум затоа нз дали ќе ме даде со истиот карактер што го игравне вчера.Еми, оште го нема Мезнаеш да се закаче на тунгл. Јас ја креирах играта бе, истото име го има може да се закачеш ако сакаш, и е зачувано додека стигнааме чера.
Kaжи ми како е точното име на мрежата ? Пошто под Borderlands 2 [MKD] ништо не ми наоѓа
Kaжи ми како е точното име на мрежата ? Пошто под Borderlands 2 [MKD] ништо не ми наоѓа![]()
Брат, ти уште повеќе хејташ. Со ваков хејт не влегуваме во Европа, нема да имаме поголема играчка култура ниту подобри игри.Ова е многу лошо напишано, ништо ама баш ништо не може да се научи од овој текст, хејтање левел чак норис . Некому очигледно не му се допаѓа овој жанр на игри и си го допополнува сајтот со "празни" статии , или е платеник на Близард да шири срања по нет за конкуренцијата. Играта со исклучок на приказната е страшно добра и ствара голема зависност. Ништо полоша од Д3 во секој поглед, па според многумина и далеку подобра.
Еве вистинско ревиу за Торчлајт
Кој пач го имате???
...или е платеник на Близард да шири срања по нет за конкуренцијата.
Јас го спуштам пачот, ама со 20 KB/S оди само. Ако не ми е со новиот пач, ќе можам да играм со вас, или ќе прај проблеми?Torchlight 2 Update 1 RELOADED
--- надополнето: 25 септември 2012 во 22:16 ---
Дечки во која соба влеговте ?