Tопло "млекце" внатре?

• Креатор на темата Креатор на темата ZisDead
  • Време на започнување Време на започнување

За девојките: Дали сакате кога некој ќе заврши внатре?

• Вкупно гласачи
    53
**The Beauty** напиша:
Пошто имам 18 год. и не ми се чуваат деца сега, боље е топло "млекце" надвор од мојата матка...:salut:
Си чула за заштита ?Анти бебе пилули , спирали ?

ragazza напиша:

А на 18 години треба да се замара со се` тоа, само за да и свршуваат внатре? Као да менува нешто значајно тоа ...

Дивајн напиша:
А на 18 години треба да се замара со се` тоа, само за да и свршуваат внатре? Као да менува нешто значајно тоа ...
Па и менува , ако веќе е сексуално активна , нејзина одговорност е да е заштитена , и не е кондом сам по себе доволен , пошто сигурна сум дека нејќи да се труе со деј афтер пилс после секој секс или секое пукање на кондом и слично, пошто ако нешто е штетно тогаш се тие како хормониални бомби .

ragazza напиша:
Па и менува , ако веќе е сексуално активна , нејзина одговорност е да е заштитена , и не е кондом сам по себе доволен , пошто сигурна сум дека нејќи да се труе со деј афтер пилс после секој секс или секое пукање на кондом и слично, пошто ако нешто е штетно тогаш се тие како хормониални бомби .

Секако, но сепак е мала. Подобро и најверојатно прави така, да има односи со некого со кого е во врска, во кого верува, па и покрај кондомот дечкото да не свршува внатре. Толкава заштита мислам дека треба да си има девојка која не се грижи баш со кого и со колку во една недела легнува ...

Контрацепција се подразбира, не е тоа муабетот овде. Небулозно е воопшто и да се дискутира во денешно време, сексуално активна девојка да не користи заштита.

Далеку побитно е младите девојки да се обратат внимание дека "млекцето" не се споделува со секого. Само со постојан партнер, кому можеш да му веруваш, некого со кого ве врзуваат емоции, почит, разбирање, иднина...

Дивајн напиша:
Секако, но сепак е мала. Подобро и најверојатно прави така, да има односи со некого со кого е во врска, во кого верува, па и покрај кондомот дечкото да не свршува внатре. Толкава заштита мислам дека треба да си има девојка која не се грижи баш со кого и со колку во една недела легнува ...
Хех , секој со свој памет и доверба , сепак е нејзина одгворност да се штити , колку знај и умееј .

pearl напиша:
Контрацепција се подразбира, не е тоа муабетот овде. Небулозно е воопшто и да се дискутира во денешно време, сексуално активна девојка да не користи заштита.

Далеку побитно е младите девојки да се обратат внимание дека "млекцето" не се споделува со секого. Само со постојан партнер, кому можеш да му веруваш, некого со кого ве врзуваат емоции, почит, разбирање, иднина...
То ми беше и муабетот ама кој разбра , разбра ...

ragazza напиша:
За ова болдираново читав нешто по интернетов. Бркало работа 100%, ама болката е што трае одредено време (некои 3-4 години), и потребно е доктор да го вметни, нормално и да го извади. Сепак би рекол дека тоа е страно тело и колку ке биде прифатено од организмот зависи...

Јас пошто планирам иднина, „млекцето” си го складирам внатре без двоумење...И тоа досега само во неплодни денови :) ма да не бирам...

Си имам зацртано да сум си млад татко и крај, детето ми е најголемото богатство во животот.

TpH_Bo_OkO напиша:
Јас пошто планирам иднина, „млекцето” си го складирам внатре без двоумење...И тоа досега само во неплодни денови :) ма да не бирам...

Си имам зацртано да сум си млад татко и крај, детето ми е најголемото богатство во животот.

meee 2 и јас си бев соочен со фактот дека ке си живеам најнормално дури и да ми се роди дете на неполни 20 години.
во секој случај малце е страшна помслата...

Hahahaha...ludi ste maksimum site....:pos: :pos: :pos:
Vi se skrsiv od smeenje na temava...(a mora da priznaam deka i samiot naslov e `inovativen`)...
Jas sakam da pravam sex bez kondom,so toa sto sekogas se trudam da svrsuvam nadvor,i taka....hehe....pravam.
Opasno e i samo koga pravis sex bez kondom(nekogas se slucuva da ima spermatozoidi vo sostav na podmackuvanjeto:pos2: ) ili pak ...kolku i da si iskusen i da se poznavas so partnerot...bez da sakas...prviot mlaz od sperma da zavrsi vo vaginata...
Zadovolstvoto...ponekogas ...ima cena...
(zboram za sex bez kondom)...mada...jas pak...taka sakam da pravam sex.

Ednas imam probano...i mora da priznaam deka filingot e faking ebano neverovaten :vozbud: se ukociv kompletni se izgubiv vo toj moment devojkami da sakase mozes vrela voda da mi isturi nemase da osetam.

Mislam deka toa e veke sostojba na nirvana.

Zatoa e tolku slatko nema nisto ko prirodnata vnatre da si svrsis rabota bez kondom inaku kako bi prezivealo covestvoto.

ragazza напиша:
Не, те молам како поискусна објасни ми што е тоа:smir:
Спиралата се препорачува на жени коишто веќе имаат родено, а не гледам причина зашто да ставам спирала... За да може партнерот во мене да сврши? Свашта...
А за кондоми, користам при секој сексуален однос, али не доаѓа топлото "млекце" внатре, си останува во кондомот.:helou:

**The Beauty** напиша:
Не, те молам како поискусна објасни ми што е тоа:smir:
Спиралата се препорачува на жени коишто веќе имаат родено, а не гледам причина зашто да ставам спирала... За да може партнерот во мене да сврши? Свашта...
А за кондоми, користам при секој сексуален однос, али не доаѓа топлото "млекце" внатре, си останува во кондомот.:helou:
Да де кондом е форт нокс, никогаш не пука . Твое си да се штитиш како сакаш , мене муабетов излитен ми стана

ragazza напиша:
Да де кондом е форт нокс, никогаш не пука . Твое си да се штитиш како сакаш , мене муабетов излитен ми стана
Ај ќе се обидам попросто... Дечко ми, иако користи кондом, кога свршува, свршува надвор од мене...:helou:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom