Tопло "млекце" внатре?

• Креатор на темата Креатор на темата ZisDead
  • Време на започнување Време на започнување

За девојките: Дали сакате кога некој ќе заврши внатре?

• Вкупно гласачи
    53
Ондак полежи малку, па кога ќе почне да истекнува ондак у ќенеф на туширање. Не мора одма да рипнеш под туш после секс!!

Garfield напиша:
Ондак полежи малку, па кога ќе почне да истекнува ондак у ќенеф на туширање. Не мора одма да рипнеш под туш после секс!!
da , koga imam vreme se izlezuvam ama koga nemam so da se pravi :(

schtranga напиша:
glasav za ne .. zasto ? samo zbog edno :roll: vaka svrsi u mene idam pod tus taman se oblecam pocne da istecuva od mene :oops: i se cuvstvuvam kao pomocana pa opet pod tus :zid: me nervira toa

Хммммм :raz:

Па колку време ти останува спермата внатре? Мислам.... се тушираш сигурно барем 10 минути, тоа време стоиш исправена и не истекува???:icon_conf

Ја само што ќе станам од кревет ми истекува, или најкасно за 2-3 минути, кое време го седам на шоља.

Acid напиша:
А барем топличко е чувството или?

Како да не било... Прочитај го мојот прв пост овде, опишав што и како е.

yin yang напиша:
Како да не било... Прочитај го мојот прв пост овде, опишав што и како е.
Па добро, знам дека на цицки, грб (и се останато) е топло, не гледам зошто внатре би било поразлично. Уствари можеби, зошто и онака е веќе топло тоа место, загреано од триење, па не се осеќа некоја разлика во температура.

Имаш право, не е топло внатре. Во заблуда сме биле. :raz:

Acid напиша:
Па добро, знам дека на цицки, грб (и се останато) е топло, не гледам зошто внатре би било поразлично. Уствари можеби, зошто и онака е веќе топло тоа место, загреано од триење, па не се осеќа некоја разлика во температура.

Имаш право, не е топло внатре. Во заблуда сме биле. :raz:

Ете, супер и научно ми објасни.

Браво:)

ne sum osetila do sega,ama..........UMIRAM OD ZELBA!!!!!!!!!!
neznam zasto, ama epten sakam da vidam kako e? ne dali e toplo ili ne, nego toa mi e kulminacija na sexot, sakam da mu go gledam liceto dodeka s.....a i mislam deka i mene ke mi se desi nesto od sto mu e nego ubavo

Кога ќе правам деца...ќе ви кажам...

Сега за сега... има facials... ова она...:)

:drk:Koga ke treba deca da se pravat e togas moze, no do togas sto e sigurno sigurno nadvor!

не тресете зелени, додека имаат жениве добиено нема никави шанси да затруднат. Од искуство - хахааа

Necrophilia напиша:
не тресете зелени, додека имаат жениве добиено нема никави шанси да затруднат. Од искуство - хахааа
ma nemoj...
sekogas ima shansi.. no za vreme na menstruacija se namaleni tie shansi SKORO na minimum sto ne e isto sto i NEMA NIKAKVI shansi

i da si postiram na temata.. i kondom i anti bebi ... sto i da e... mlekceto nadvor od mene i podaleku od moja blizina...

Пошто имам 18 год. и не ми се чуваат деца сега, боље е топло "млекце" надвор од мојата матка...:salut:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom