Divider
Seraphim
Ондак полежи малку, па кога ќе почне да истекнува ондак у ќенеф на туширање. Не мора одма да рипнеш под туш после секс!!
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
da , koga imam vreme se izlezuvam ama koga nemam so da se praviGarfield напиша:Ондак полежи малку, па кога ќе почне да истекнува ондак у ќенеф на туширање. Не мора одма да рипнеш под туш после секс!!
schtranga напиша:glasav za ne .. zasto ? samo zbog edno :roll: vaka svrsi u mene idam pod tus taman se oblecam pocne da istecuva od menei se cuvstvuvam kao pomocana pa opet pod tus :zid: me nervira toa
Acid напиша:А барем топличко е чувството или?
Па добро, знам дека на цицки, грб (и се останато) е топло, не гледам зошто внатре би било поразлично. Уствари можеби, зошто и онака е веќе топло тоа место, загреано од триење, па не се осеќа некоја разлика во температура.yin yang напиша:Како да не било... Прочитај го мојот прв пост овде, опишав што и како е.
Acid напиша:Па добро, знам дека на цицки, грб (и се останато) е топло, не гледам зошто внатре би било поразлично. Уствари можеби, зошто и онака е веќе топло тоа место, загреано од триење, па не се осеќа некоја разлика во температура.
Имаш право, не е топло внатре. Во заблуда сме биле. :raz:
Ќе затрудниш?mui SEXual* напиша:a i mislam deka i mene ke mi se desi nesto od sto mu e nego ubavo
ma nemoj...Necrophilia напиша:не тресете зелени, додека имаат жениве добиено нема никави шанси да затруднат. Од искуство - хахааа