Tопло "млекце" внатре?

• Креатор на темата Креатор на темата ZisDead
  • Време на започнување Време на започнување

За девојките: Дали сакате кога некој ќе заврши внатре?

• Вкупно гласачи
    53
Член од
26 август 2005
Мислења
88
Поени од реакции
2
Ајде една работа да утврдиме кај девојките:).

Дали ви е убаво чувството кога некој ќе ви сврши внатре, и зошто?

Нема шанси! Не ми се случило такво нешто. Кондомчето е тука :D Е сега се случува да пукне (и тоа фала богу не ми се случило), ама тоа е веќе несреќен случај :D

Убаво е затоа што паѓа во транс кога свршува и изгледа безпомошен. Затоа што се предава целосно.

Психолошко е задоволството.

А тоа чувствување млаз внатре, врска нема.

Барем за мене.. не знам за другите девојки.

yin yang напиша:
Убаво е затоа што паѓа во транс кога свршува и изгледа безпомошен. Затоа што се предава целосно.

Психолошко е задоволството.

А тоа чувствување млаз внатре, врска нема.

Барем за мене.. не знам за другите девојки.

Нормално дека е психолошко. Тоа е најсилното задоволство. Околку тоа повеќе ме интересираше. Веројатно е така како што збориш, а можеби има и нешто плус потсвесно.

Не знам за жените на форумов, ама оние со кој јас сум бил се поделени 50-50%. Во секој случај, оние кои сакаа користеа контрацепција, а имаше и такви кои сака/а ама и не сакаа!!

Мене барем ми е поубаво на голо, без кондом, но, риспект за жените, како сака таа.

Ne ne i ne :) Kakva kontracepcija - nema takvo nesto shto e 100 posto sigurno . A da citiram edna koleska od forumov "Safe sex or no sex" :pos:

Ova samo za devojkite ili...?
Jas sakam da svrsham na papuk i vo usta.
A vo dundeto-ne.Nemam vreme za obavezi i za troshkovi.

Dani^^^ напиша:
Ne ne i ne :) Kakva kontracepcija - nema takvo nesto shto e 100 posto sigurno . A da citiram edna koleska od forumov "Safe sex or no sex" :pos:

Чисто како статистичка информација : кондомите се безбедни во 97% од случаите, контрацепцијата во 99%. Тоа е затоа што спречуванастанок на јајце-клетка, па нема што да се оплоди.

Ако сакаш 100%, рецептот (ми се чини го кажав, провери на Здравје и Љепота) е аспирин.

Незнам за вас, ама освен ако не сакам дете, јас не свршувам внатре па макар и сто контрацептивни средства да користи. Какви пилули какви глупости. Пред брак не „џ'цкам“ внатре под никој разлог, па дури ни во кондом.

Охохо! Топло млекце. После шо иде на ред? Попара? :wink:

Само ако е со стален сигурен партнер и ако и он сака ДА. Во друг случај никако.

glasav za ne .. zasto ? samo zbog edno :roll: vaka svrsi u mene idam pod tus taman se oblecam pocne da istecuva od mene :oops: i se cuvstvuvam kao pomocana pa opet pod tus :zid: me nervira toa

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom