Top Gear

Dobra seria edna od retkite koi sto imat neogranicen budget..
Skoro sekogas vozat ubavi i mn brzi koLi`...
sometimes i envy em`

на кој канал ја даваат Top Gear?
-не знам дали можам да гледам,не сум од скопје:toe:
-иначе поинтересна ми е Fifth Gear на Discovery,ама и двете се супер :)

Дечките се феноменални, секоја чест за нив.
Кога ке почнат да се ругаат меѓусебно е врх:tv:. Џереми најдобро ги склопува смешките со фаците што ги праи:)
Шала на страна, типците одлично функционираат и му даваат посебен шмек на шоуто и мислам дека горе - долу добро ги преставуваат возилата и покрај тоа што имаат строги критериуми.
Не знам кога и каде ја даваат, само ја пратам од време на време кога ке ги фатам на Дискавери. . .

Не знаев дека постоела ваква тема овде, одамна ќе се вклучев во дискусијата :toe: Со години ги гледам и ги имам сите сезони, над 50GB фино спакувани :smir: и ги имам гледано буквално сите до една :vozbud:ова е прва емисија, толку сум навлечен во нив :jaj: Секој втор збор им е "It's a rubbish" :pos2:

Germans: Like as usual, we are always on time :tv:

Не знам кога и каде ја даваат, само ја пратам од време на време кога ке ги фатам на Дискавери. . .
На Дискавери има Fifth Gear , а не Top Gear . Барем сега е така , за порано не знам .
Иначе и двете емисии се со сличен концепт , мада Top Gear се подобри каде каде ...

Без разлика дали ве занимаат афтомобили или не, дали сте возач или не сте, емисијава си е едноставно must-watch.
Не е битно колкав си, ако познаваш добро англиски, емисијава е врв!
Едноставно, генијално!
Изглеав околу 30тина епизоди за помалце од 3 дена :) Едноставно неќеш да ги гасиш бе брат :)

Навистина се многу интересни. Мене најсмешно ми беше кога отидоа на road trip во Америка, и кога заглавија со случката во Алабама. :pos2:
Предизвиците не се опишуваат со зборови. :tv:

Е заради тоа патување им забранија деловен пристап во Америка. Сега доколку сакале да снимаат во Америка морале да вадат друг тип на виза :pos2::pos2:

Е заради тоа патување им забранија деловен пристап во Америка. Сега доколку сакале да снимаат во Америка морале да вадат друг тип на виза :pos2::pos2:

Навистина? :pos2: Е, ова не сум го знаела. Хе, хе!

Да, изгледај ја 2 епизода од 12 сезона, James May многу убаво ја објаснува целата таа ситуација со Американската амбасада :tv: ги терале во амбасадата да ветат дека никогаш повеќе нема да се понашаат како да се од некое entertainment show.

Навистина се многу интересни. Мене најсмешно ми беше кога отидоа на road trip во Америка, и кога заглавија со случката во Алабама. :pos2:
Предизвиците не се опишуваат со зборови. :tv:

Кога кочеа и ако не закочат ке паднат во река со алигатори ахахаахаа

Навистина? :pos2: Е, ова не сум го знаела. Хе, хе!

Da da, im rekle bidejki nivnata emisija vo USA bila kategorizirana kako entertaining, za sledniot pat im bilo zabraneto da si biat shegi, ami morale da si vadat drug vid viza so koja ke smeat da bidat samo FACTUAL...demek nikakvi zaebancii , samo fakti da kazuvaat :D:D

Вчера гледав реклама дали на Алфа или на АБ ќе давале Top Gear. Убаво што им текнало... јас имам 3-4 епизоди изгледано а и по ова што го читам многу е добра.:wink:

Вчера гледав реклама дали на Алфа или на АБ ќе давале Top Gear. Убаво што им текнало... јас имам 3-4 епизоди изгледано а и по ова што го читам многу е добра.:wink:

Да, ќе оди на Алфа од вторник, 11.05 во 21:00. :smir:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom