Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
untitled-jpg.53642

:facepalm::facepalm::facepalm::facepalm:

Чичко ти Webster ќе те замоли доколку постираш print screen:
  • да ги бришиш имињата и презимињата, или во линкот кој се гледа да го затемниш тоа што лесно се воочува како да се дојди до профилот, така да за мене нема врска што си затемнал име и презиме, ова е тој така? или на истиот профил е сликата :)
  • да не бришиш ништо

дали сте и вие во исчекување ко мене на статусите за снег
Еве го мојот... :D
4 hours ago near Skopje

Сакаш да врне снег за да правиш ангелчиња во него? Дојди кај мене ќе те кренам на клоци барем ќе може и да леташ...

Еве го мојот... :D
4 hours agonear Skopje

Сакаш да врне снег за да правиш ангелчиња во него? Дојди кај мене ќе те кренам на клоци барем ќе може и да леташ...
ова можи да оди во фб кул статуси и групи (y)

Чичко ти Webster ќе те замоли доколку постираш print screen:
  • да ги бришиш имињата и презимињата, или во линкот кој се гледа да го затемниш тоа што лесно се воочува како да се дојди до профилот, така да за мене нема врска што си затемнал име и презиме, ова е тој така? или на истиот профил е сликата :)
  • да не бришиш ништо

Абе линкот сум заборавил да го затемнам а другото е сето цензурирано. Јбг се заборава ако можи некако администраторите нека го цензурира и то :P

Абе линкот сум заборавил да го затемнам а другото е сето цензурирано. Јбг се заборава ако можи некако администраторите нека го цензурира и то :P
Ја онака да ти кажам :) не мора цел линк, само дел од него :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom