Се виде на некоја слика?
Ама, најозбилно.
100% паднал на фората за профилот. xDDD
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Се виде на некоја слика?
Ама, најозбилно.
Квалитетно парче е, ми се дигна да си ибеш векот, јас ојде оваа риба да ја ловам
нејке со никој сите ги одбива...тоа ја прави по посакуванаКвалитетно парче е, ми се дигна да си ибеш векот, јас ојде оваа риба да ја ловам![]()
нејке со никој сите ги одбива...тоа ја прави по посакувана![]()
абе жени, кој ќе ги рабере?нејке со никој сите ги одбива...тоа ја прави по посакувана![]()
јас ојде да земам BMW од комшијатаДајте слики ставете де..
Додека не дојде принцот со BMW и неколку станчиња![]()
Манекенка а?http://www.facebook.com/profile.php?id=100002795155302
уфилм е женската...ама барем сликите и се добри
Квалитетно парче е, ми се дигна да си ибеш векот, јас ојде оваа риба да ја ловам![]()
Жени чоече......не мојш со ниФ.....не мојш без ниФМожеби ова не е за тука но вреди за сите пари!![]()
абе колку и да ги истражуваш, ма нема шанси да ги истражиш се некоја нова идеја имаат у таа женска глава!Жени чоече......не мојш со ниФ.....не мојш без ниФ![]()
на статус кај една:
glupiiitee bebinjaa da jadat hahahahahahahhahahaahahahahahahahhahahahahahahaahxaxaxaxaxaxxaxaxxaxaxaxaxxaxaxaxxaxaxaxaxahihihihihihihihihihihihihiihihihihihxixixixixixixixiixixixixixixiixhehehheheheheheheehhehehehexexexexexxexexexexe a tie pametnite mnogui gi saka pozz
што???
![]()
--- надополнето: Sep 10, 2011 10:25 PM ---
![]()