Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
-the awkward moment when a random comes up to you and tell you that you have a nice ass :/ LOL
-pijam kafe so ... и .... на терасата на (мајкаму тагирана на типацот ) и следува коментар од другарката на типот ...
аууу ама е благо тетка Благица (тагирана нормално старата на овој ) кафето ...:pos:
-10 дена...9 дена.................... концерт на Next Time на плоштад во Битола јеееее!!!! ( а типката 25 години,сингл (мислам 1 дечко дека фатила во животот па ис е скара и сега е во фазон тужната вдовица ) :tapp: и да не ја откривам ама профил слика со фистанче тинејџерско со Мини Маус сликана во поле со пченка и со тешка цвикера..ајде греота е дискретна ќе бидам ..
П.С нешто што страшно е глупаво и дебилно кога исто повозрасни што веќе ги поминале тинејџерските години си редат милион браќа и сестри и постојано срценца си пишуваат по ѕидови ..:place: :icon_mrgr:

-the awkward moment when a random comes up to you and tell you that you have a nice ass :/ LOL
-pijam kafe so ... и .... на терасата на (мајкаму тагирана на типацот ) и следува коментар од другарката на типот ...
аууу ама е благо тетка Благица (тагирана нормално старата на овој ) кафето ...:pos:
-10 дена...9 дена.................... концерт на Next Time на плоштад во Битола јеееее!!!! ( а типката 25 години,сингл (мислам 1 дечко дека фатила во животот па ис е скара и сега е во фазон тужната вдовица ) :tapp: и да не ја откривам ама профил слика со фистанче тинејџерско со Мини Маус сликана во поле со пченка и со тешка цвикера..ајде греота е дискретна ќе бидам ..
П.С нешто што страшно е глупаво и дебилно кога исто повозрасни што веќе ги поминале тинејџерските години си редат милион браќа и сестри и постојано срценца си пишуваат по ѕидови ..:place: :icon_mrgr:

поретардирн пост немам видено :sick: ништо не се разбира што пишува.
повеќе ќе разберев спејсот ако ти бил расипан

мислам дека треба да отвориме посебна тема......таканаречен Кајгана манијачки тим.....каде што би споделувале линкчиња за манијачење......:)
еве некој :)
линк 1
линк 2
линк 3
па уживајте :)
Ебате мањакот :icon_mrgr:
Него,линк 2 и 3 се повторуваат.

http://www.facebook.com/photo.php?f...0&type=1&theater&pid=16020&id=100001475080550

Blagojce Jovceski Zver
Eve jas sum vmro dpmne cist ama zosto nikola gruseski go pravi ova be lujgeto nemzoamda ziveat od a1 barem dolina na voclite da ja otkupi da gi gledame so pravi dali e ova drzava Да се собериме 100.000 и А1 да се емитува пак

пати по долина на волците :pos:
овој го имавме на ремет пред месец...ама женската го напуштила.....
пиштолџијата е овој :)

вчера постирав три линка од кој еден се повторуваше :) денес имам три линка
изволте :)
линк
линк
линк

мај ниггас..чек дис аут.....
батево зело пази од тутунот па сеа се курчи на профил пикчр
инаку името и презимето му се закон......а да ...навистина е замрзнат
линк од батката

Статус
Затворена за нови мислења.