Топ 100 најкул Facebook групи и статуси

• Креатор на темата Креатор на темата експерт
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Кога Роналдо ќе ме види на трибините...
oie_5161853xsYGZBaA.gif

:icon_mrgr:

Џиткам лајкови и коментари по слики и статуси!! Лајк-5 денари, коментар-10 денари!!

Новите шишиња на Кока Кола со име, се добри за носење мокрача во лабораторија.

Шо сподели Кока Кола со овој, со оној- нека ги направат уште помали шишињата па со себе да немаш да споделиш

Од полиција ми стигна слика како возам повеќе од дозволената брзина, јас им пратив слика од парите за казната...

-Еј,Жив си ?
-Е,не од гроб ти се
јавувам.

Вечерва ќе побарам некој ПОРНИЧ, и ќе го пуштам гласот до даска.
Па, нека си мислат комшиите дека и јас нешто прам..

Кога Џамбазов викаше “ Дај му на човекот “ , на многу девојки им беше интересен, па си го земаа здраво за готово...

Кога ми се дере мајка ми се осеќам како да сум во топ-шоп реклама: НО ТОА НЕ Е СЕ !

- Нашиот син докторе постојано си игра во песокот. Прави слатки од песок, прави кули од песок... Ќе го излекувате ли докторе?
- Па тоа е сосема нормално за едно дете!
- И ние така мислиме докторе, но жена му бара развод.

Свештеник фатил златна рипка. Рибата му вика: Пушти ме, ќе ти остварам 2 желби. Свештеникот ја остава рипката и и` кажува: не сакам повеќе да бидам свештеник. Рипката му ја одзема мантијата, му ја фрла и вели: добро, веќе не си свештеник кажи ја сега втората желба!
Сакам да не работам ништо, а да имам многу пари и да уживам. Рибата му ја враќа назад мантијата и му вели: дај ајде, кого ти заебаваш?

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom