Топ 100 најкул Facebook групи и статуси

• Креатор на темата Креатор на темата експерт
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
BIsHKu9CYAAlKU0.jpg:large

"Ќути си,дупи си"-Талат Џафери
--- надополнето: 25 април 2013 во 14:22 ---
--- надополнето: 25 април 2013 во 14:23 ---
Добро бе брат, аман.. Ќутам ете.

Кај мене дома јас сум номинирана за исфрлање од куќата.

Не ме нервирај, немам веќе каде да ги кријам лешевите...

Бајачкиве да воведат нова терапија "Баење од уплав од споменици" има пуздер на направат!!!

Допри ја нежно, стави 2 прста внатре, ако е поширока стави 3, треба да биде влажна и да триеш горе доле... Така се мие ЧАША!

Добро е што не измислија да има seen и кај missed calls.

Дигам телефонот вртам некој си број, и викам ало кажи ми кој е најубав на светот ? И слушам ти ти тит ...

Кај мене дома јас сум номинирана за исфрлање од куќата.

Не ме нервирај, немам веќе каде да ги кријам лешевите...

Бајачкиве да воведат нова терапија "Баење од уплав од споменици" има пуздер на направат!!!

Допри ја нежно, стави 2 прста внатре, ако е поширока стави 3, треба да биде влажна и да триеш горе доле... Така се мие ЧАША!

Добро е што не измислија да има seen и кај missed calls.

Дигам телефонот вртам некој си број, и викам ало кажи ми кој е најубав на светот ? И слушам ти ти тит ...
Твои се афоризмиве?

Бидете среќни што ставаат споменици од паднати борци, замислете што бројка ќе беше ако ставаа споменици од паднати студенти...

Влажна марамица е напалена салфетка.

Четирите годишни времиња во Македонија се:
-Да ти ебам тоа поленот!
-Аман веќе од жешково!
-Да тибам дождот!
-Аман веќе од ладново!

Мачоров кој моментално води љубов со својата мачка под мојот прозор, или е премногу надарен или ја силува, трето нема

Драган Вучиќ на снимањето на емисијата ставил маица Лакост...по неколку минути крокодилчето скокнало од маицата и избегало.

Не пију,не пушу,легнују си у 22:00,станују у 6:00,миран сам и послушан,ама к'д ке искочу затвор све ке се смени !

На слику за Facebook сви нешто како на Fashion TV, а у живо како да избегале од Animal Planet.

најтешка работа на роденден-да ги натераш другите да не дуват, за само ти да дуваш свеќичката

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom