Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
фала многу , ако имаш уште некоја информација многу ке ми помогнеРоден е 23 Фебруари. Вистинско име му е Антонио Арангеловиќ.
Има 2 албуми издадено - Цветот на светот и Друштвото на мртвите поети, треба сега да издаде 3 албум - Синтеза на Ум и Меч.
Има издадено 2 стрипови со Кинг Физзе, Фацизам 1 и Фацизам 2.
Основно има учено во Бутел, Средно има завршено Уметничко, има завршено факултет, смер графика (не сум сигурен за последната информација, поточно дали сеуште е на факултет, или има завршено)
Рап прави од 2000 година, прва песна му е Вистинска Закана, член е во Легијата (од 2000) и Грин Аут.
Ако сакаш уште, посочи ми што сакаш.
Песни од кој се откриени детаљите:
Гласот на Смртта.
Чекам да ти се одмаздам затоа што го стори пред 20 години,точно на 2.23…Тоа е денот кога се родиф.Од каде знаеш?Кој се заебава во ова време,стварно доста беше или кажи кој си или спуштам,доста играње па немам живци за детски игри ајде губи се...
Потежок од тешки времиња
Основно учев во Бутел да ги избегнам невољите, но незнам како да таму видов повеќе.
Циркусот на Животот
Прати ми го животот, во Чаир ми е имотот, во Бутел киното, во Центарот па ми е школото - уметничко.
Од рими до реалност
Ја снимив Закана во 2000-та со Џака, прва песна тоа нели ме прави среќен како дете, влегов во Легијата несигурен во себе.
Изгледи го оваа интервју, има уште некој детаљи
Е еве ти неколку работи, ти состави си ја сеа биографијата.
Не бе али ми треба за музи4коДа не се вовел предмет Легија у Основно![]()