TOCA Race Driver 3

• Креатор на темата Креатор на темата Spiegel
  • Време на започнување Време на започнување
Член од
19 март 2011
Мислења
12.881
Поени од реакции
14.320
Една од најдобрите рејсинг игри според мене иако е 2006та година играта е перфектна.Ја играм веќе неколку години и сеуште ја немам свртено,секогаш ми испага некоја глупост и морам да бришам па пак ја инсталирам.Овај пат сум решен да ја свртам до крај ја играм со волан и може да се каже дека супер возам.
Дали сте ја играле?Што мислите?Оцена?Имате некое ваше гејмплеј видео на јутуб?

како што можев да видам на видеото погоре значи има, рели, формули, гт, да си бираш? и дали има за тјунирање? ако е така ондак ја симнувам да ја пробам, вака гледав гејм плеј добра ми изгледа сепак да ја поиграм малце па ке заклучам

како што можев да видам на видеото погоре значи има, рели, формули, гт, да си бираш? и дали има за тјунирање? ако е така ондак ја симнувам да ја пробам, вака гледав гејм плеј добра ми изгледа сепак да ја поиграм малце па ке заклучам
да има се и се доста интересни гејмплејот е одличен и графиката се е супер...ти препорачувам да ја симнеш нема да се покаеш

хахаха, многу години немам играно некоја игра меѓутоа кога ја видов темата ме потсети на детството поточно на TOCA првиот дел ја играв на Playstation 1 и ја играв премногу со месеци, уште во тоа време играва во тие услови беше незаменлива и совршена, според ова што го гледам и третиов дел не е ништо полош.
ДЕЛ ОД МОЈАТА МЛАДОСТ :)

хахаха, многу години немам играно некоја игра меѓутоа кога ја видов темата ме потсети на детството поточно на TOCA првиот дел ја играв на Playstation 1 и ја играв премногу со месеци, уште во тоа време играва во тие услови беше незаменлива и совршена, според ова што го гледам и третиов дел не е ништо полош.
ДЕЛ ОД МОЈАТА МЛАДОСТ :)
Поима си нема овај од возење...

Ја симнав вчера РИПната,одлична игра со оглед на годината.Тастатурата ја искршив за камионите,и уше не сум ги поминал .Само имам еден проблем,за сите возила еден исти звук има,некој начин да се среди?

Ја симнав вчера РИПната,одлична игра со оглед на годината.Тастатурата ја искршив за камионите,и уше не сум ги поминал .Само имам еден проблем,за сите возила еден исти звук има,некој начин да се среди?
Не се сеќавам звукот да беше ист. Одамна беше ама знам на DTM и на тие Muscle cars звукот различен беше, тие најмногу ги возев. Ако тока ти е добра игра Race driver GRID ќе ти биде уште подобра, наследник е на тока од 2008 год. е. Слаба работа е што има помал избор на класи, не е реална во оштетувањето на колите. А за графика многу е подобрена.

Уште два шампионати да освојам и ќе ја свртам :)Моментално сум до 31,шампионатот е со Ф1 бмв вилиајмс:vozbud:

Уф ми текнува за играва си купив волан да ја игра, ама беше премногу тешка за возење. Колку што паметам противниците кога ќе те стигнеа немаше шанси да се престигнат. :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom