Типови на форумџии според корисничко име :)

• Креатор на темата Креатор на темата Мистичен
  • Време на започнување Време на започнување
А моето? А моето а моето а а чичко Мистиќ? Напињате. Сакате да припаѓате некаде? Еве нова категорија

Кретенски ник
Кретенски ник е ник на кретен кој не припаѓа во горенаведените категории.

There, happy now?

А моето? А моето а моето а а чичко Мистиќ? Напињате. Сакате да припаѓате некаде? Еве нова категорија

Кретенски ник
Кретенски ник е ник на кретен кој не припаѓа во горенаведените категории.

There, happy now?

DA ! ! !

Еј да бе вие не бевте од Скопје :pos::pos:Поблиску ми е тетово него драчево...у 8 у гужва сабајле 1 саат од хром до драчево.
у пизду матер далеку а таму работам!
Блиску е Драчево. Хром е далеку ! ЧД

Еј закон, локал патриоти си се обраќаат со „вие“ и „ние“. Колку е ова забавно, ајде, сакаме уште.

Значи ретки се тие што си го пишуваат своето вистинско име. Претпоставувам дека спаѓам во нормалните , досадните , луѓето кој мислат дека никот не мора да биде некое си енглеско или сајбер име...

Моето не е ни енглеско ни сајберско бе баче,јапонско проверена работа :tv:

Моето не е ни енглеско ни сајберско бе баче,јапонско проверена работа :tv:

Сасуке не беше како салата од грав суви пиперки варени киселинка масло сол (некој става и босилок) и од страна сиренце или маслинка

Незнаев дека постои салата со такво име,али никот си го избрав од аниме,онака ми се виде поразлично и ај си викам што да не и онака нема ни да пишувам на форумон.............бар така мислев пред 2 год. :wink:

а ја бе а че ве пукам сите ,незнам дали ја знаете причава за никот :)

Незнаев дека постои салата со такво име,али никот си го избрав од аниме,онака ми се виде поразлично и ај си викам што да не и онака нема ни да пишувам на форумон.............бар така мислев пред 2 год. :wink:

Се зезам бе за слатата, арно што знаеш шо ти е никот, имам јас приател кој пред некоја година купи и се перчеше со нацистичка медала се додека не откривме дека се работи за медал кој им е даван на германските мајки за родени деца (4 деца бронзен, 6 сребрен и 8 златен)
Го скапавме зафркавање......

Saseptt - моето име плус школото и немаше некоја посебна причина поради која школото го стаив едноставно ОНАКА.....

имам јас приател кој пред некоја година купи и се перчеше со нацистичка медала се додека не откривме дека се работи за медал кој им е даван на германските мајки за родени деца (4 деца бронзен, 6 сребрен и 8 златен)
Го скапавме зафркавање......

:pos2::pos2::pos2:

Тенк ај објасни ни ја

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom