Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
кога од 25-30 ке го спуштат на 9, па сите се палат, сигурно излегува што го намалиле коефициентот...
Само собираат пари од лековерните, ако има најмали изгледи да излезе тој натпревар, ке ја блокираат утакмицата, така да, да си знаете да не фрлате пари...

како се лаже народот кај нас да имаш кладилница само давај ги тие демек дојави..еден другар работеше во кладилница кога да бев кај него се објавува на фејзбук на некоја од страните 2/1 и гледаш по 5 минути идат на секоја минута да ја маваат :pos:

инаку како може да се качи бе на 9 коефициент за која има помалце коефициент за 2/1 или 1/2 :pos:

Мучкаат нешто со утакмицава,и мене вчера вечерта ми ја спомнаа,на бет365 е 11 коефициент...

17:00 Иво Карлович - Рожер Веселин - +23.5 (1.90)
20:00 Висла Краков - Јагелониа - ГГ3+ (2.60)

иако сум сигурен и во двете нема да се залетувам со поголема уплата, денеска лабаво. поздрав

Како прво не е дојава такви срања се за мали деца и глупаци кои веруваат во дојави тука ја пишав затоа што е блокирана речиси низ цел Балкан а можеби и пошироко којзнае.Ова може да се проба на 50 денари колку да не ми е криво шо не сум ја уплатил а бидете сигурни дека утакмиците шо се местат од 2/1 и слично вие нема никогаш да ги дознаете затоа шо тоа го знаат само мал број на луге кои се инволвирани во тоа местење никој друг.

Како прво не е дојава такви срања се за мали деца и глупаци кои веруваат во дојави тука ја пишав затоа што е блокирана речиси низ цел Балкан а можеби и пошироко којзнае.Ова може да се проба на 50 денари колку да не ми е криво шо не сум ја уплатил а бидете сигурни дека утакмиците шо се местат од 2/1 и слично вие нема никогаш да ги дознаете затоа шо тоа го знаат само мал број на луге кои се инволвирани во тоа местење никој друг.
тоа друже е Уефа, која прави големи пари од фудбалот затоа и европска унија политички ќе се замеша да ги намали и парите што се влеваат во фудбалот. Што автоматски значи дел од колачот и они да лапаат. А фудбалската мафија која работи со поткуп на играчи и судии ќе има се помалку шанси да одкупи некој натпревар и ние обичните се помалку да разбереме некое такво инфо а уште помалку да добиваме. Овој денешен натпревар кој го знае значи цела европа а и цел свет се прима на помала уплата во голем дел од малите наши кладилници пошто незнаат инфо дека од тој натпревар денеска сите ќе направат пари со тоа што ќе си ги вратат парите што ги изгубиле во текот на викендот на вистински местените натпревари. Значи овој натпревар е сигурно дека нема да испадне, исто како што и фудбалот е се помалку спорт кој е вистинска вредност за кој е подобар. Секоја чест на исклучоците.

Тоа ти е ептен глуп тип според мене. Значи ако стварно мислиш дека утакмицата ќе биди 2&0-2 изиграј сингл 0:1 точен и 0:2 точен резултат, и ете ти, башка и поголем коеф ќе начекаш обавезно.
Да за сингл во право си ама за да врзеш два натпревари ќе ти требаат 4 комбинации со точен резултат и во тој длучај е корисен типот

еве ви добра за денеска може да се уплати во БетСити
Иво Карлович - Р.Веселин 2:1 по сетови (4.40)
за коефицинтот не сум сигурен но под 4 неможе да биде.

Мене оваа ми е сумљива...
http://www.rezultati.com/utakmica/vXl8hjJo/#tablica;table;overall

Последна утакмица им е, било кој да победи, нема ништо да се промени....Изгледа ќе има некоја местенка... + Поголеми местачи од Турциве немат..

Бешикташ - Олимпијакос Т2 >78.5
Каха лаборал - Макаби >149.5
Барселона - Кимки <147.5

6.36

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom