Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Локерен - Клуб Бриж ДНБ Бриж 1.85 или 2ка 2.55 квота

Локерен влегува во лоша форма на последните утакмици. За овој натпревар имаат многу отсуства во средината Информација . Бриж инвестираа многу во тимот годинава и мислам дека има квалитет барем да не загуби денеска. Исто така двата тима се доста ефикасни и со не толку сјајни одбрани па може да паднат многу погодоци.

ај пиши нешо зошто надал да се игра да победи? навивачки ти е или стварно вреди да се игра? сакам на 100 е да го лупам!
цитирај ме да знам дали си ми одговорорил или не
фала и позз

инаку за сабајлечки
челзи 1 за 100 е. во сл е 1,20 коеф
челзи мора да тепа денес оти рафа лета. плус овие се од 3 лига и мислам дека нема челзи да се бламира денеска. очекувам сигурна и лесна победа од неколку разлика.

jaс навивам за него но го изиграв на помал влог 2ка..зошто? Па изјави дека пак има болки во коленото после вчерашниот меч, а денеска има поквалитетен противник така да очекувам тежок меч. Исто изјави и самиот дека не е фаворит на овој меч. Мислам дека добро ти е Челзи да го врзиш дали со Кил ракометот или па со Бенфика избери си ти.

Галатасарај-Ефес Анадолу @ 2 - Домаќините без Cenk Akyol и Jamont Gordon.Многу битни играчи.Исто платите не им се исплатени се уште.Сезонава веќе два пати Галатасарај ги доби но без овие два играчи и со нарушен морал поради неисплатените плати тешко дека ќе ги добијат Ефес,кои оваа недела ги совладаа несовладливите Реал Мадрид.:)
Rzeszow-Belchatow @ 1 - Плеј-оф меч.Решовија оваа година има само еден пораз дома и тоа изгубија од убедливо најслабата екипа иако водеа со 2:0(Коефициент имаа 1.01:D).Тешка коска се дома,а Белчатов годинава не го има истиот тим од лани,и се гледа одма по резултатите.Решовиа се минатогодишни шампиони и оваа година ќе туркаат до таму,иако мислам Козле ќе освои.Полска одбојка иначе е типов.
Хофенхајм-Штутгарт @ 1X - Хофенхајм се засилија во преоднив рок доста добро.Абрахам централен бек,Полански кој се покажа доста добро веднаш игра на позиција последен во средината или "задњи везни" :D, Де Камарго напаѓач и Гомеш голманот од Тотенхем.Друга е приказната со добар голман затоа што Визе беше за плачење.:)Многу важен натпревар бидејќи ако победат ќе ги стигнат на само 6 бода.
Штутгарт очај и беда се моментално.Немаат игра а примаат голови многу лесно.
Типувам на голема мотивација од играчите на домаќинот бидејќи нивниот играч Борис Вукчевиќ токму натпреварот против Штутгарт можеби му беше последниот во кариерата.После таква сообраќајна несреќа и доста долго во кома не верувам дека ќе има шанси да се врати на теренот.
Силкеборг-Горење @ 2 - Играм на фактор мотивација повеќе на овој натпревар.Силкеборг немаат потреба за победа како и да е ќе бидат 4-ти.На Горење оваа победа им е прекупотребна за второто место.Доста силна екипа се.Доленец и Мелиќ од следната сезона во ПСЖ одат,што значи доста квалитетни се.Играат агресивно во одбраната и имаат добар напад,а и дома ги ољупија на Силкеборг па зашто да не и на гости.Може да е доста ризична оваа утакмица бидејќи данците не калкулираат но што биде биде.
Може да се додат Кил,Keys тенис,Ајакс и Феенорд се борат за титулата а играат против противници што им се редовни пациенти и тоа.
Убедливо најсигурен сум во Ефес Анадолу бидејќи тие два играчи што им фалат се многу важни.Гордон убедливо најдобар поединец во нивниот табор.Ќе се распуца малце Фармари то је то.:D

eve vi za efes celosen info
15:30h Galatasaray - Efes 2 @ 1.90

Derbi Turskog prvenstva i vjerojatno vrlo zanimljiva utakmica. Ja se odlučujem na pobjedu gosta u ovom meču radi trenutno forme i informacija na koje sam naišao na internetu,ali nisu provjerene 100 % pa idem sa malim ulogom. Galatasaray je izgubio u kupu od Fenerbachea,te je nakon toga doživio i poraz od Unicsa te u kombinaciji sa pobjedom Ulma Galatasaray je ispao iz Eurokupa a cilj kluba je bio osvajanje tog natjecanja i definitivno imaju i roster za to ali očito neke stvari baš ne funkcioniraju. Ako je vjerovati informacijama po internetu Cenk Akyol i Jamont Gordon danas ne igraju za Galatasaray i to je po meni veliki hendikep,pogotovo neigranje Jamont Gordona koji je motor ove ekipe,a danas nema pravo nastupa zbog suspenzije radi nesportskog faula nad Andersenom u kup utakmici. Na drugoj strani je Efes koji igra odlično i koji je tokom tjedna pobijedio Reala u Euroligi i nanio im prvi poraz u drugom dijelu Eurolige. U kupu su ispali upravo od Galatasaraya i danas imaju idealnu priliku da im se osvete za taj poraz. Ekipu predvode bivši NBA igrači Farmar, Vujačić i Semih. Tu su još i odlični Savanović, Lucas,Shipp...Vjerujem da mogu danas do pobijede,pogotovo uz neigranje ove dvojice igrača

Фала.Значи да поделам на 2-3 тикети да не им давам за џабе пари на дегените.:LOL:
И тие можат да ти поделат на истото ливче, пример го уплаќаш за 100ка и добивката ти иди 18 000. Ти го делат на 2х50 и добивката ти е 2х9 000 и немаш данок :D

И тие можат да ти поделат на истото ливче, пример го уплаќаш за 100ка и добивката ти иди 18 000. Ти го делат на 2х50 и добивката ти е 2х9 000 и немаш данок :D
Ова го прават во Златна Копачка автоматски колку што сум информиран

Ова го прават во Златна Копачка автоматски колку што сум информиран
Јас знам за Спортко оти имам така уплаќано, а дали е автоматски или полуавтоматски незнам xD

ај пиши нешо зошто надал да се игра да победи? навивачки ти е или стварно вреди да се игра? сакам на 100 е да го лупам!
цитирај ме да знам дали си ми одговорорил или не
фала и позз

инаку за сабајлечки
челзи 1 за 100 е. во сл е 1,20 коеф
челзи мора да тепа денес оти рафа лета. плус овие се од 3 лига и мислам дека нема челзи да се бламира денеска. очекувам сигурна и лесна победа од неколку разлика.
Не е само навивачки. Две финалиња загубени на земја со ред во рок од 2 недели за него е премногу. Башка тоа Налбандиан му е редовен пациент. 5-6 пати имаат играно досега, и исто толку победи има Надал. Мислам дека коефициентов е поклон, нема да си дозволи уште едно загубено финале на неговата омилена подлога и тоа само во рок од 14 дена.

Valladolid -GG
Lokeren GG
Woluwe 1
PSG 2
Darmstad Xpp
Thun 1
Pescara 1X
Catania 1 или GG
Fiorentina 1 или GG
Corinthinas GG
Ponte Pr GG
Flamengo GG