Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
За вечер, би ги играл следниве натпревари ...

Лидс-Челси, GG3+/1.95, или само 3+ на 1.65.

Лидс е екипа која игра многу солидно дома, дава по 2 гола на скоро секој противник. Императив ке им биде пласман во наредна фаза во Купот.
Челси кој испадна од ЛШ, и го загубија Светското првенство ке бара меч во кој ке може да се врати во победничката форма.
Не би требало да излезат со комбиниран состав, со тоа што мислам дека ке го бркаат Купот, зошто и не останаа посериозни противници.
Останува да видиме дали одложениот лет за Лондон, и краткото време за тренирање ке си го направат своето врз кусиот тим на Челси.

Предлог за оние кои што сакаат да ризикуваат, 1X.

Удинезе-Фиорентина GG3+/2.35

Fiorentina годинава игра во одлична форма на гости, голгетерска, со што на последните 5 меча има дадено 9 гола, што некаде би дошло по 2 на натпревар.
Удинезе пак, на последните 5 меча одиграни дома, на 4 има дадено по минимум еден гол.
Очекувам отворен фудбал, и многу голови.

Волфсбург- Леверкузен GG/1.55

5 oд последните 5 меча меѓу овие две екипи завршиле GG3+. Сезонава Волсфсбург игра поцврсто дома, додека пак Леверкузен знае да дава голови.
Би играл со помал ризик на GG заради тоа што е КУП.

Од други коефициенти кои ми се видоа поинтересни, би ги издвоил, Болоња дава гол(1.60), Канаваро е веќе суспендиран, така да, го нема столбот на одбраната на Наполи, сомнителните Честер, кои се машина за голови, на 19 натпревари имаа 51 гол, но, коефициентот за 1 е необично висок 1.60, така да може да прават матни работи, Честер има 9 бода предност во поглед на второпласираниот, а на противникот на Честер, Харогејт 3 бода би значеле искачување од 12-то, на 8-мо место.
Но и со тоа на памет, 1&3+/1.95 изгледа солидно.

Овие натпревари успеав да ги изанализирам, ама се зависи од составите со кои ке излезат утре, со оглед дека се работи за Купови.

Ќе го играм тикетов бате :)

Leeds - Chelsea GG 3+ @ 1,95
Udinese - Fiorentina GG 3+ @ 2,35
Wolfrsburg - Leverkusen GG @ 1,55
Napoli - Bologna T2 1+ @ 1,60

ЛEПОТА. :cool:

Не за друго, кога ќе ги болдирам утакмициве кои ги планирам и ги зголемам после тоа, како и зборот лепота под нив со кул смешко... добитна комбинација е... се читаме покасно со планови за исплата и сите работи кои се надоврзуваат. (y)

Leeds - Chelsea GG 3+
Wolfrsburg - Leverkusen GG 3+
Udinese - Fiorentina GG 3+
Heerenveen - Feyenoord GG 3+
Oostende - Westerlo GG 3+

Lommel UTD-Borinage 1 2.25 koef
Heist-Brussel 3+ 1.85 koef
Leeds-Chelsea T2 2+ 1.65 koef ili pak cista 2 1.8 koef
Ова сакам да одиграм јас на уплата од 350 денари 6.8 коеф иди некаде

http://www1.skysports.com/football/live/match/279828/preview еве ви линк за составите на челзи и лидс

тикет за денес (за 30 ден)

Леверкузен 2
Штутгард 1-1
Херенвен 1 прво полувреме
Национал 1 прво полувреме

бет енд вин - 121 коефициент

Сега ми ја кажаа Есторил-Сетубал 2-1 во спор лајф е паднат од 30 на 15, во копачка е 22 коеф. Ако сакате пробајте ја.
Инаку Double spored mene za denes za dupliranje e
Napoli-Bologna 1 1,5 koef
B.Dortmund-Hannover 3+ 1.45 ili 1,5

тикет за денес (за 30 ден)

Леверкузен 2
Штутгард 1-1
Херенвен 1 прво полувреме
Национал 1 прво полувреме

бет енд вин - 121 коефициент
ЕДИТ

го изменав само Штутгард 1 Второ полувреме......lets go !!

Лидс 1Х
Дортмуд ГГ
Феенорд ГГ

ПС Мислам дека е време за промени, тука има премногу тролови ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom