Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Espanyol-Santander tip 2 koef:5,35

Imaat odlicna sorabotka i golemi se sansite za 2-ka za opstanok
Lani,isto taka pobedi Santander na gosti za opstanok so koef 4,50 i toa so prelaz 1/2

Тикетче со фаворити
Рома-Џенова 1 1.50
ОСС-Зволе 2 1.55
Еспањол-Сантандер 1 1.60
Бешиктатш-Манисаспор 1 1.35
Коефициент 5.022 (y)

Тука не чекаат обложувалниците стават 15 коеф за 2/1 на Бешикташ и одма се залетаме демек местенка е. :tapp:

Тука не чекаат обложувалниците стават 15 коеф за 2/1 на Бешикташ и одма се залетаме демек местенка е. :tapp:
абе брат, секој втор ја пишеше по нет дека е „местена“. Зошто ја уплаќате ко пола МК ја игра. Се знај дека нема да влези

абе брат, секој втор ја пишеше по нет дека е „местена“. Зошто ја уплаќате ко пола МК ја игра. Се знај дека нема да влези

Да бе...а од што ќе живеат кладилниците....ти мислиш дека вакви лојални играчи,ќе ги остават кладилниците да трпат за леб....не не.:)

Ако е турска лига не значи дек секоја недела некој ке прави 2-1, инаку на кој како му текне си измислува дојави 2-1,1-2 и ние гориме последен пат ја фатив фенер со сива 2-1 и од тогаш пола пари си ги дадов пак на таков тип, така да не толку лесно се погодува,кој ти е улав да ти продава дојави 100евричи кога тој доколку би ја знел би ја ебал кладилницата здраво.

Во мкд кога некој ќе шушни за местена утакмица сите ја уплаќаат..некни во петокот за внедела на фејсбук ја напишав тун лозана на мајтап демек два во еден ќе излези,и гледам вкладилница вчера сите ја играа и дури на врзани ливчиња:pos::pos:

Ke gi vrzam dve ekipi za 500 den. Leeds 1 i aj kazete mi edna druga ako nekoj ima POZZ

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom