Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
двојка е денеска јунајтед 8.00 тоооп :D

Поздрав брат, гледам и ПП си ми пратил кога Родригез дал голче... :pos:

20130131022506.jpg

Со сите пари 1 на Јунајтед утре во комбинација со уште еден натпревар до 1.25 коефициент на солидна уплата...

Ќе ти вратам бе, само нека изгубат..... сезонава......... инаку честито, не за јунајтед за добивката и иксот :)

20130131022506.jpg
REspekt za iksot. Jas T2 ja imav me turna na edno livce real-barcelona. Inaku junajted jas go imav 1 i 3+ i me izvade na eden tiket vo kombinacija so celzi 3+, Fulam 1x, Psv 3+ :)

http://www.facebook.com/pages/Curva-sud/111694580762?ref=hl ne da reklamiram ce pomislite so moeto ime se sovpagja ali procenete sami ;)
Nesum najdobar...No podobar sum i od najdobriot !
Radi ovakvi glupaci kako tebe igi davame parite na oblozuvalnica
Da sakav da napraem prevara lesno ke bese,ce smenev ime i sve...Ja lajknav zosto curva sud e pomisliv za navivaci e ;) I nemoj ti mene glupak shmole edno nezdravo ! Koj mi biznis sto kjar imam od vas ? ima sms tipovi ,pa ja kjar od tebe ? Stranata ima pogodeno ,ja dadov kako predlog a vie kako sakate !
--- надополнето: 31 јануари 2013 во 14:23 ---
http://www.facebook.com/pages/Curva-sud/111694580762?ref=hl ne da reklamiram ce pomislite so moeto ime se sovpagja ali procenete sami ;)
Nesum najdobar...No podobar sum i od najdobriot !
Radi ovakvi glupaci kako tebe igi davame parite na oblozuvalnica
Da sakav da napraem prevara lesno ke bese,ce smenev ime i sve...Ja lajknav zosto curva sud e pomisliv za navivaci e ;) I nemoj ti mene glupak shmole edno nezdravo ! Koj mi biznis sto kjar imam od vas ? ima sms tipovi ,pa ja kjar od tebe ? Stranata ima pogodeno ,ja dadov kako predlog a vie kako sakate !

Аrsenal - gg 1.55
Chelsea - 2 1.50
Ivory Coast - 2 1.80
Barcelona - 2 2.40

---------------------------------------

Milwaukee - Chicago - Tim1 (-95.5) 88
Phoenix - LA.Lakers - Tim1(-98.5) 92
Utah - New Orleans - Tim2(+91.5) 99

Фудбалов лошо , али НБА-та вчера имаше доста поклони, се надевам уште ке има во следните кола. Се на се, 3000ќар од вчера :)

Бешикташ - Макаби Тим1 -71.5
Олимпијакос - Фенербахче(+3.5) 1 хен. полувреме
Оклахома - Мемфис Тим 1 +99.5

еднакво на 7

Еве ви еден тип кој планирам да го играм сингл на поголема сума
Freamunde-Leixoes 3+ зависи од кладилницата над 2 е коеф ГГ3+ околу 2.6

Сингл 2
Eskisehirspor vs Trabzonspor 3+ 1.9 или ГГ3+ 2.3
Тикет
Витезе-Ајакс ГГ3+ 1.8
Бешикташ-Макаби 2 1.45 (кошарка)
Фреамунде-Леиксоес 2+ 1.35
Al Wehda-Al Ahil 2 1.55

Бешикташ - Макаби Тим1 -71.5

Оклахома - Мемфис Тим 1 +99.5

еднакво на 7

Како да го најдам ова ко копачка? Како да го напишам. До сеа НБА никад не сум играл па неможам да се снајдам

Како да го најдам ова ко копачка? Како да го напишам. До сеа НБА никад не сум играл па неможам да се снајдам

пи*ки се тие , ја немаат оваа игра. во вил хил ми е играно , а имаш и во сите други кладилници освен з.к , само со различна граница за некој кош или помала квота.

Еве еден хокеј од мене
Storhamar-Valerenga 2 или на голови 5,5 + (Норвешка)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom