Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Crven za Sporting , Penal za Benfika
--- надополнето: 10 декември 2012 во 22:46 ---
1-2

Tooooooooooooooooooo :vozbud: :love:

АЈДЕЕЕЕ ЛАПАЈТЕ!!!!!!!!!!!!!!!!

повеќе инфо во темата за добивка:icon_mrgr:

монтепаски , брозе баскетс , шалон - кец хендикеп полувремиња = 7

сити за 8000
феникс за 7000
шалон за 7000

иам среќа нешто . Денес се мислев пола саат трета која да ја пишам . Нејќам да напишам кои беа другите 3 опции за помалце да се нервирам ако излезат. Тиквари едни ! Па во евролига ми играат . Ако не се лажам од 28-22 , им направија 7-0 до полувреме серија :pos:

Еве ти од мене предлог тикет од мене што воедно и јас го уплатив за денеска.

21:00 Vallecano - Zaragoza atX ; 1.60
19:00 Sampdoria - Udinese GG ; 1.80
19:00 Arhus - Silkeborg GG ; 1.60
14:45 Rubin Kazan - Spartak at1 ; 1.68
17:00 Zenit - Anzhi GG3+ ; 2.30
////
17.81 вкупно

Излезе тикетов, чисто информативно ме интересира. :) ?

bar taa sto si ja pogodil, jako si ja pogodil ne po eden gol, nego po 3 duri dadoa :pos:(y)

Ама утеха :icon_lol: инаку и Архус и Силкелборг даваат како улави голови таму, гостиниве иако предпоследно место партал прават со голови на скоро секој натпревар. А за тикетот секако беше за помала уплата колку да се испрати нешто инаку не ставам пари на такви леви тимови ..

Бидете радосни јас што не ја изиграв Бенфика..две години со ред во дербито против Спортинг ги играм двојка и нормално Бенфика двапати губи..сега победила ете:D

Бидете радосни јас што не ја изиграв Бенфика..две години со ред во дербито против Спортинг ги играм двојка и нормално Бенфика двапати губи..сега победила ете:D
Пиши што ќе играш денес да знам, ако се поклопуваат да не фрлам за џабе пари:icon_lol:

Арсенал-2
Рома-1
Норвич-1
Сандерленд-1
Генгамп-1
ПСЖ-ГГ
28 коефициент,како ви се чини ? :icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom