Tип на денот (Читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата tufekciev
  • Време на започнување Време на започнување
Мене ми ги спомнаа тие 2 како можни прелази, оваа и таа преска шо ја пишав Mansfield али ги одиграв само на по 100..
Сега за сега и двете се 2-ки на полувреме, па ќе видиме :)

На помошниот судија, што суди на Астон Вила-ВБА, му посакувам да умре што побрзо!!!!!!

Што се деси?

Кец ја имам :A
Сигнализираше пенал, кој немаше врска и тоа после 10 секунди. Да му ебам се што си има глупаво.

Ти 1 ја имаш, јас 1-1.
Приликата ја користам да го испцујам и кретенот Бент, што од 5 метри шутираше преку гол!
Значи волку за фудбал се немам изнервирано кој знае од кога.
Не ми е криво да паднам на утакмица, туку кога судијата е „индиректен“ кривец за тоа.

Може не беше црвен за пеналот , ама затоа стартот на Хатон над Лонг беше за во затвор а му даде само жут . Мислам дека судијава компензираше

Ми ја кажаа Луцерн-Ксамакс 2 у 1 али не ја уплатив..0-1 е полувреме, тие што играте онлајн ако сакате лупајте ја 1 ;)

Ми ја кажаа Луцерн-Ксамакс 2 у 1 али не ја уплатив..0-1 е полувреме, тие што играте онлајн ако сакате лупајте ја 1 ;)

Одкога падна израмнувачкиот гол, еве 10 минути на БВИН не даваат да се игра во живо.

Сега ја пуштија, 2.1 за Луцерн.

Преска Астон Вила шо ме зафркна ме зафркна туку сеа и ова другoво ак не влези,со 1000-че Ливерпул,Динамо З,Реал,Барса,Марсеј,Панатанаикос

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom