Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Novara - Torino 1 @ 2.20

--- надополнето ---

Mallorca - Athletic Bilbao 2 @ 3.00

koj saka mozi i X2 @ 1.50

Иначе играв едно ливче за Сабота и Недела и ме заеба само Долгополов за 10.000...
МанУтд ГГ 1,70
Баерн 1 1,40
Арсенал 1 1,25
Алмагро - Долгополов 2 2,05
Реал 2 1,45
Со 1180 - 10.000 :tapp:

Фенербахче - Кајсериспор 2:0 Нианг и Лугано
6100 - 9077 :aplauz:

Samsunspor 0-2 (0:0 80ta minuta)
Celzi 2ka
Lejkers 2ka
Valencia GG

За 1000ка 7 и нешто носе.

edno prashanje, dali vazhi ushte taa ponudata so tie Vaucheri vo sportlife ? I ako vazhi kolku dena po natprevarite mozam da gi igram ? I so koef 200 kolku tiketi mozam da igram vo vrednost na uplateniot tiket ?

edno prashanje, dali vazhi ushte taa ponudata so tie Vaucheri vo sportlife ? I ako vazhi kolku dena po natprevarite mozam da gi igram ? I so koef 200 kolku tiketi mozam da igram vo vrednost na uplateniot tiket ?

Мислам дека веќе не важи ова со ваучерите во Спорт Лајф...сега во Премиер ја има истата таа понуда..ако важи уште некој нека ме поправи..

Од секад сум сакал да те прашам , дали овие утакмици што ги пишуваш по 2-3 ливчиња на ден ги уплаќаш ???

Стаив 1000 на Челзи

Пишувам максимум 2-3 тикети,другото се мои предлози. :smir:

некој да ми каже дали важи уште правилото во златна копачка , ако промашиш само една утакмица, а останатиот погоден коефициент ти е поголем од 25 ( или 30 беше ) , ти ги враќаат парите од уплатата .

Ги пуштив Емен, и Ден бош 2/1 само ова третава не ја изиграв и та влезе :S Зааааа кај сумм

како влезе јувенутус вов .

--- надополнето ---

фенрбахче 1

--- надополнето ---

хахаха така да го лажеш дедо ти климе .

интересно .

--- надополнето ---

1 ви кажува за колку беше ставена ххахах ,фанав понеделнички непланирани пари тоа значи дека ке има вечер јак синг .

Милан 1-1
Валенсија х-1
Барселона 2
Рома 2>1

Ова пишав за денес и утре :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom