Тип на денот (читај правила во прв пост)

• Креатор на темата Креатор на темата Fantom
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Германија-Шпанија 2ка малку навивачки не ги сакам ич Германците а и октоподот се залепил за Шпанија слушам :)

Инаку ај доста си правевте филмови дека ги местеле натпреварите многу пари имало уплатено на Холандија и немало да излезе... светско е ова еднаш на 4 години сега ако не земавте пари нема кога... јас денес ја фатив Холандија а утре ја чекам Шпанија да тепа па ќе видиме, сега за сега сум добар ќар од светското aма треба и муда да имаш малку да ставиш 5-6 илади уплата и да земеш добри пари :)

Германија-Шпанија (Дисциплина vs. Поединци) --- 1

гледам има доста за Шпанија,која нема прикажано никаква игра досега,за разлика од нив Германците смачкаа доста јаки противници,без Милер можеби нема да дејствуваат толку опасно,но типувам на нив коефициент 2,85......а доста беше од октоподот нека го спржнат веќе еднаш

Германија-Шпанија 2ка малку навивачки не ги сакам ич Германците а и октоподот се залепил за Шпанија слушам :)

Инаку ај доста си правевте филмови дека ги местеле натпреварите многу пари имало уплатено на Холандија и немало да излезе... светско е ова еднаш на 4 години сега ако не земавте пари нема кога... јас денес ја фатив Холандија а утре ја чекам Шпанија да тепа па ќе видиме, сега за сега сум добар ќар од светското aма треба и муда да имаш малку да ставиш 5-6 илади уплата и да земеш добри пари :)
Немој молимте да мудруваш...Светсково е катастрофа за играчите на спортска.Не го кажувам ова ради тоа дека јас сум во минус туку дека цела Македонија е во голем минус.Погледни ги резултатите од 11 јуни па наваму,ден по ден листај ги и ке ти стане јасно што ти зборам.Без навреда!

За вечер незнам што да кажам,мислам дека ако Германците можат да дадат и трета добра утакмица на светсково со голема екипа дека и ке победат.Тешкко се игра против Шпанците,сите го знаеме нивниот стил на игра-премногу додавања,посед топка неверојатен.Швајни и компанија во среден ред ке имаат тешка задача.
Ме влече на победа на Германциве,незнам зошто...ваљда ради она:фудбалот е игра која се игра 90 минути и на крај секогаш победуваат ГЕРМАНЦИТЕ:)))
Типувам на Германија .
Ме влечат 2х15 на утакмицава.
Шпанија-Германија иде даље Германија 1,90квота

--- надополнето ---

Германија - Шпанија Х ( 1-1 точен рез.)

Луситанос-Работнички Х2

За колку бе пријателе, за 1,03? :duel:

Јас играв неколку ливчиња а ги комбинирав следниве парови:

Луситанос-Работнички 0-2 гола (2,35 у Бундес!)
Казар-Олимпиа 1 и Х-1
Ѓер-Нитра 1
Дачија-Зета 1-1 и 1
Налчик-Терек 0-2 гола
Рух-Караганди 0-2 гола

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom